Securitas Home

Een alarmsysteem dat alles wat je dierbaar is 24/7 écht beschermt

SecuritasHome is een betrouwbaar en intelligent, draadloos alarmsysteem dat veel verder gaat dan klassieke inbraakpreventie. Bescherm én controleer je woning 24/7, met de expertise en ondersteuning van Securitas.

Vraag je gratis veiligheidsanalyse
Voel je echt veilig thuis

Voel je écht veilig thuis. Dankzij de expertise van Securitas

SecuritasHome is onderdeel van Securitas, wereldwijd leider met meer dan 75 jaar ervaring in professionele beveiliging. Met SecuritasHome brengen we de expertise van Securitas bij jou thuis.

Meer lezen

Wat maakt SecuritasHome zo uniek?

 • 24/7 beschermd én bewaakt

  Je woning wordt 24/7 beschermd én bewaakt door de mensen, systemen en meldkamer van de wereldwijde leider in professionele beveiliging.

 • Vlot te bedienen. Eén systeem met één mobiele app

  Waar je ook bent, je bedient je alarmsysteem en je houdt je woning in de gaten met één eenvoudige mobiele app.

 • Professioneel geïnstalleerd, op maat voor jou

  Het alarmsysteem is draadloos, flexibel en volledig op maat naar jouw wensen, met installatie bij jou thuis door een van onze beveiligingsexperts.

Protect your home

Complete bescherming van je woning

SecuritasHome beschermt je woning optimaal tegen indringers én gaat verder. Ons slim, draadloos alarmsysteem beschermt namelijk ook tegen de risico's van:

 • brand, waterlekkage en koolstofmonoxidevergiftiging
 • minder voor de hand liggende gebeurtenissen zoals een plots opengaande raam of deur
Meer weten?
Control your home

Volledige controle over je woning

Naast het beschermen van van je huis, vergroot het slimme SecuritasHome alarmsysteem ook de controle en je wooncomfort. Waar je ook bent. Dit dankzij de unieke combinatie van slimme componenten, geavanceerde toepassingen en de handige mobiele app.

Meer weten over een smart home?

Laat ons jou bellen

Indien je op “Bel mij” klikt, betekent dit dat je akkoord gaat dat wij je gaan contacteren voor een vrijblijvende afspraak. Jouw telefoonnumer zal niet voor andere doeleinden gebruikt worden, noch gedeeld worden met derden.
Securitas Home Packshot

Ontdek ons aanbod

Dankzij onze gerenommeerde dienstverlening en toonaangevend productaanbod, inclusief bewakingscamera's, geeft SecuritasHome optimale bescherming en controle over je woning. Daarnaast maken we het je ook nog eens heel makkelijk.

Ontdek onze diensten en producten
Renata - Grez-Doiceau

"De technieker was punctueel, efficiënt, netjes, vriendelijk én nam zijn tijd om mij wegwijs te maken in het systeem. Een top-installatie."

Famille B - pont-à-Celles

"We zijn tevreden over het alarmsysteem en kunnen het systeem gemakkelijk via onze telefoon of het klavier bedienen."

Peter - Meise

"De verkoper lichtte de mogelijkheden van het systeem duidelijk toe en gaf het juiste advies, toegepast op onze woning en onze gezinssituatie."

Vraag een gratis veiligheidsanalyse aan

Na afspraak komen onze experten bij jou langs en maken een gratis veiligheidsanalyse op maat van jouw woning.

Bekijk hier meer informatie over hoe wij jouw persoonlijke gegevens verwerken. Door het formulier in te dienen, ga je ermee akkoord dat wij jouw persoonlijke gegevens verwerken.