SecuritasHome livingroom

Je woning verbouwen of renoveren? Stoom ineens je woning klaar voor de toekomst op vlak van technologie. Met slimme apparaten en draadloze oplossingen geef je je huis alle mogelijkheden wat veiligheid, comfort en energie-efficiëntie betreft , nu en later.

Veilig en comfortabel

Of het nu gaat om de renovatie van je eerste koopwoning of de verbouwing van je huis nadat je kinderen het nest verlaten, het is een belangrijk keerpunt. Er bestaan vandaag heel wat technologische oplossingen om je woning veiliger en comfortabeler te maken. En het goede nieuws is: het hoeft heus niet allemaal duur te zijn! We geven je drie tips.

Tip 1: Kies voor slimme apparaten

Met de technologie van vandaag, maak je je woning makkelijk slimmer. Je hebt alleen een smartphone nodig, een internetconnectie en je favoriete slimme toepassing(en). Met het ruime marktaanbod aan smart devices zijn je mogelijkheden eindeloos. Enkele voorbeelden van slimme apparaten zijn:

  • Slimme thermostaat: Hiermee krijg je gedetailleerde informatie over het energieverbruik van je woning op je smartphone of tablet. En je kan je verwarming vanop afstand aan- of uitschakelen als je bijvoorbeeld de verwarming bent vergeten uit te draaien, of om je huis op te warmen tegen je thuiskomst.
  • Slimme deurbel: Zie op je smartphone wie er aanbelt en praat vanop afstand met je bezoeker. Je laat een gewenste gast zelfs binnen met een simpel commando op je smartphone.
  • Slimme lampen en stopcontacten: Met een gebruiksvriendelijke app schakel je slimme lampen en stopcontacten aan en uit met je smartphone. Bovendien kan je enkele lichtscenario’s programmeren waarbij verschillende lampen tegelijkertijd aanschakelen, al dan niet gedimd. Een alles-uit functie is bijvoorbeeld erg handig wanneer je het huis verlaat.

 

Tip 2: Draadloos is de toekomst

Draadloze technologieën steken de kop op en het aanbod zal ook de komende jaren blijven groeien voor de automatisatie van je woning. Kies daarom vandaag al voor wireless solutions. Een draadloos systeem breid je trouwens gemakkelijk uit en vervang je zonder breekwerk.

Tip 3: Zorg voor een totaalconcept

Verbouwen doe je niet zonder duidelijke plannen. Hetzelfde geldt voor de keuze van slimme oplossingen. Denk na welke toepassingen voor jou belangrijk zijn. Om er het maximum uit te halen, connecteer je best alle slimme apparaten. Zo kunnen ze met elkaar communiceren en zorgen ze voor nog meer comfort en veiligheid. Zo sluit je bijvoorbeeld met één klik op je smartphone al je deuren, schakel je alle lichten uit en activeer je het alarm.


U moet dit veld invullen.
U moet dit veld invullen.
U moet dit veld invullen.
U moet dit veld invullen.
U moet dit veld invullen.
Klik hier voor meer informatie over hoe wij uw persoonlijke gegevens verwerken.
Door het formulier in te dienen, gaat u ermee akkoord dat wij uw persoonlijke gegevens verwerken.

*Indien u op 'Bel mij' klikt, betekent dit dat u akkoord gaat dat wij u gaan contacteren voor een vrijblijvende afspraak. Uw telefoonnumer zal niet voor andere doeleinden gebruikt worden, noch gedeeld worden met derden.

Call me