I Stock 1154943216 sticker keypad 96dpi

Een alarmsysteem dat alles wat je dierbaar is 24/7 écht beschermt

Geniet nu van een gratis camera & 220 korting* . Vraag je gratis veiligheidsanalyse en profiteer van ons aanbod tot 31/12!

*Korting excl. BTW op installatiekosten. Niet cumuleerbaar met andere promoties.

Vraag je gratis veiligheidsanalyse
SecuritasHome header

Voel je écht veilig thuis. Dankzij de expertise van Securitas

Met SecuritasHome krijg je een alarmsysteem van 's werelds grootste beveiligingsbedrijf, Securitas. Ons betrouwbare en bewezen platform heeft wereldwijd meer dan 7 miljoen gebruikers. Dus, voel je veilig waar je ook bent. Thuis, op het werk of op reis.

Waarom SecuritasHome? Meer info

Waarom voor SecuritasHome kiezen?

  • 24/7 beschermd én bewaakt door 's werelds grootste beveiligingsbedrijf, Securitas

  • Je hele systeem vlot bedienen waar je ook bent, met één mobiele app

  • Professioneel geïnstalleerd en volledig op maat naar jouw wensen

Protect your home

Complete bescherming van je woning

Ons alarmsysteem beschermt je woning optimaal tegen indringers én gaat verder. Het beschermt namelijk ook tegen risico's van brand, waterlekkage en koolstofmonoxidevergiftiging. En tegen minder voor de hand liggende risico's, zoals een plots opengaand raam.

Meer weten?
Woman with smartphone Securitas Home 1902x1190 144dpi

Volledige controle dankzij een smart home

Vergroot ook de controle en wooncomfort van je huis met het SecuritasHome alarmsysteem, waar je ook bent. Dit dankzij slimme componenten, geavanceerde toepassingen en onze handige mobiele app.

Meer weten over een slimme woning?

Laat ons jou bellen

Ben je al een klant? Bezoek onze contactpagina voor al jouw vragen.

Indien je op “Bel mij” klikt, betekent dit dat je akkoord gaat dat wij je gaan contacteren voor een vrijblijvende afspraak. Jouw telefoonnumer zal niet voor andere doeleinden gebruikt worden, noch gedeeld worden met derden.
Securitas Home Packshot

Ons aanbod voor jouw alarmsysteem

Wil jij ook optimale bescherming van en controle over je woning? Kies dan voor de gerenommeerde dienstverlening en het toonaangevend productaanbod inclusief bewakingscamera's van SecuritasHome.

Ontdek ons volledig aanbod
Outdoor camara

Vergoot je veiligheid met camerabewaking

Bewakingscamera's vergroten de veiligheid van je woning en je mist geen moment ookal ben je zelf niet thuis. Maak beelden live, zie wie er aanbelt en houd je kinderen in de gaten met onze binnen- en buitencamera’s. En, je bedient alles via de SecuritasHome app.

Meer weten?
Renata - Grez-Doiceau

"De technieker was punctueel, efficiënt, netjes, vriendelijk én nam zijn tijd om mij wegwijs te maken in het systeem. Een top-installatie."

Famille B - pont-à-Celles

"We zijn tevreden over het alarmsysteem en kunnen het systeem gemakkelijk via onze telefoon of het klavier bedienen."

Peter - Meise

"De verkoper lichtte de mogelijkheden van het systeem duidelijk toe en gaf het juiste advies, toegepast op onze woning en onze gezinssituatie."

Marco D. -

"Ik ben zeer tevreden en voel me veilig wanneer ik mijn huis verlaat. Wat ik me ook herinner is de prijs-kwaliteitsverhouding toen ik een keuze moest maken, u was gewoon de beste."

Christophe M. -

"De dag van plaatsing is ook zeer goed verlopen met een goede uitleg van de installateur. Ik heb nog altijd een goed contact met de meldkamer."

Bastin M. - Tubize

"Ik voel me niet alleen veiliger voor inbraken, maar ook mentale gezondheid van mijn gezin speelt een grote rol! Na 2 jaar nog geen enkel probleem of storing gehad."

Lebrun G. - Pont-à-Celles

"Ik ben 72 jaar oud en woon sedert 2 jaar alleen waardoor ik een zéér groot onveiligheidsgevoel had in mijn woning. Sinds de installatie van mijn alarmsysteem ben ik echt gerustgesteld!"

Philippe M. -

"Onze ervaringen met SecuritasHome zijn tot op heden heel positief. De verkoper kwam spontaan en zeker niet opdringerig over. De technieker wist perfect waar hij mee bezig was. "

Gunther R. -

"Er werd vrij vlug een voorstel op maat aangeboden zodat we meteen een idee hadden van de totaalprijs. Nog geen 2 weken later kwam de installateur langs om alles te plaatsen en uitgebreid te testen."

Steven D. -

"We hebben een goede uitleg gekregen van het expert en voldoende info. Bij het installeren van het alarm ging alles vlot en goed."

Ludo V. -

"De meldkamer al een paar keer aan de lijn gehad door verkeerde manipulatie van het klavier.  De reactie was telkens zeer snel en vroegen steeds de ID code."

Vraag een gratis veiligheidsanalyse aan

Na afspraak komen onze experten bij jou langs en maken een gratis veiligheidsanalyse op maat van jouw woning.

Ben je al een klant? Bezoek onze contactpagina voor al jouw vragen.