Centralapparat 121 HSGW Framifrån Securitas Home

Alarmcentrale

Dankzij de centrale bedien je alle componenten via de handige SecuritasHome-app. Ze is permanent verbonden met de Securitas meldkamer voor 24/7 bewaking op afstand.

Vraag je gratis veiligheidsanalyse

  • Gecertificeerd

    De centrale heeft het EN II kwaliteitscertificaat en communiceert met de andere systeemcomponenten via een beveiligde radiofrequentie. Zonder serieuze obstakels bedraagt de maximale communicatie afstand wel 200m. De centrale is draadloos en eenvoudig te plaatsen waar je wilt.

  • Altijd operationeel

    Dankzij de Crash & Smash functie is de centrale beschermd tegen elke poging deze buiten werking te stellen. Ook indien het signaal verstoord zou worden blijft de Securitas meldkamer verwittigd. De ingebouwde batterij zorgt dat ook in geval van een stroomonderbreking de centrale volledig operationeel blijft.

  • Ingebouwde sirene

    De centrale bevat een krachtige ingebouwde sirene die dieven en andere boosdoeners op de vlucht zal jagen.

HUB On Table Securitas Home

Het hart van je intelligente woning

De centrale is het hart van je intelligent beveiligde woning: hiermee wordt je SecuritasHome systeem beheerd. Dankzij de centrale kun je alle systeemcomponenten bedienen via je SecuritasHome-app. De centrale is permanent verbonden met de Securitas meldkamer voor 24/7 bewaking op afstand. Bij elk alarm zal men onmiddellijk reageren. De centrale heeft enkel een internetverbinding nodig. Ze is bovendien voorzien van een geïntegreerde gsm-module met simkaart, om de connectie ook in geval van een internetstoring te blijven verzekeren. De centrale heeft het EN II kwaliteitscertificaat.

Vraag je gratis veiligheidsanalyse

Laat ons jou bellen

Indien je op “Bel mij” klikt, betekent dit dat je akkoord gaat dat wij je gaan contacteren voor een vrijblijvende afspraak. Jouw telefoonnumer zal niet voor andere doeleinden gebruikt worden, noch gedeeld worden met derden.

Vraag een gratis veiligheidsanalyse aan

Na afspraak komen onze experten bij jou langs en maken een gratis veiligheidsanalyse op maat van jouw woning.

Bekijk hier meer informatie over hoe wij jouw persoonlijke gegevens verwerken. Door het formulier in te dienen, ga je ermee akkoord dat wij jouw persoonlijke gegevens verwerken.
Renata - Grez-Doiceau

"De technieker was punctueel, efficiënt, netjes, vriendelijk én nam zijn tijd om mij wegwijs te maken in het systeem. Een top-installatie."

Famille B - pont-à-Celles

"We zijn tevreden over het alarmsysteem en kunnen het systeem gemakkelijk via onze telefoon of het klavier bedienen."

Peter - Meise

"De verkoper lichtte de mogelijkheden van het systeem duidelijk toe en gaf het juiste advies, toegepast op onze woning en onze gezinssituatie."