Keypad securitashome

Klavier

Via het klavier schakel je het SecuritasHome alarmsysteem eenvoudig aan en uit. Elk lid van het gezin kan een andere code krijgen.

Vraag je gratis veiligheidsanalyse

  • Draadloos en Verlicht

    Het klavier is draadloos waardoor het eenvoudig dichtbij de meest gebruikte toegangsdeur gemonteerd kan worden. Door de verlichte knoppen is deze ook in het donker eenvoudig te gebruiken.

  • Meerdere codes

    Elk lid van het gezin of de hulp kan een andere code krijgen. Zo kun je zien wie wanneer het huis is binnengegaan of verlaten heeft.

  • Lange autonomie

    Het klavier werkt op een lithiumbatterij met een autonomie van circa 4 jaar. Je krijgt een melding indien de batterij bijna leeg is.

Keypad Zoom Out SecuritasHome

Beheer al je slimme apparaten

Via het klavier schakel je het SecuritasHome alarmsysteem gemakkelijk aan en uit. Voor het gebruiksgemak kan elk familielid of de hulp een andere code krijgen. Het toetsenbord is bovendien voorzien van alarmknoppen waarmee je manueel een stil alarm, brandalarm of medisch alarm in werking kunt stellen. Je kunt ook een melding programmeren wanneer iemand je bewakingssysteem aan- of uitzet. Dat is handig om te weten wanneer je kind bijvoorbeeld thuiskomt van school of de hulp het huis verlaat. Door de verlichte knoppen, is het klavier ook eenvoudig te bedienen in het donker.

Vraag je gratis veiligheidsanalyse

Eigenschappen

Draadloos
Bewaakte en beveiligde communicatie tussen het klavier en de centrale
Communicatieprotocol via beveiligde radiofrequentie (868 Mhz)
Ingebouwde beveiliging tegen openen of beschadiging
Conform EN II kwaliteitsnormen
Voeding via een lithiumbatterij (CR23V)
Autonomie van 4 jaar bij normaal gebruik
Melding als de batterij bijna leeg is

Laat ons jou bellen

Indien je op “Bel mij” klikt, betekent dit dat je akkoord gaat dat wij je gaan contacteren voor een vrijblijvende afspraak. Jouw telefoonnumer zal niet voor andere doeleinden gebruikt worden, noch gedeeld worden met derden.

Vraag een gratis veiligheidsanalyse aan

Na afspraak komen onze experten bij jou langs en maken een gratis veiligheidsanalyse op maat van jouw woning.

Bekijk hier meer informatie over hoe wij jouw persoonlijke gegevens verwerken. Door het formulier in te dienen, ga je ermee akkoord dat wij jouw persoonlijke gegevens verwerken.
Renata - Grez-Doiceau

"De technieker was punctueel, efficiënt, netjes, vriendelijk én nam zijn tijd om mij wegwijs te maken in het systeem. Een top-installatie."

Famille B - pont-à-Celles

"We zijn tevreden over het alarmsysteem en kunnen het systeem gemakkelijk via onze telefoon of het klavier bedienen."

Peter - Meise

"De verkoper lichtte de mogelijkheden van het systeem duidelijk toe en gaf het juiste advies, toegepast op onze woning en onze gezinssituatie."