Batibouw 2022 4

Batibouw Condities 2023

Buitengewone Batibouw condities op je nieuwe alarmsysteem. Profiteer van een gratis camera, 220€ korting en EXTRA -20% op al onze onderdelen*. Aanbieding geldig van 01/03/23 tot en met 31/03/23.

* Korting excl. BTW op installatiekosten. Niet cumuleerbaar met andere promoties

MG 7492 utan ADC

Gratis camera

Houd je huis goed in de gaten met deze IP camera en de SecuritasHome applicatie.

  • Altijd zichtbaar
  • Gegarandeerd dat hij werkt in het donker
  • Beelden op elk moment bekijken
professional installation

€220 korting

Profiteer van gratis activeringskosten bij aankoop van een SecuritasHome alarmsysteem.

  • Professionele installatie
  • Alarm configuratie
  • Naleving van de wetgeving
SHO Packshot HD

EXTRA -20% op alle componenten

Batibouw condities
Gedurende de hele maand maart 2023 geniet je van een extra korting van 20% op alle onderdelen van jouw nieuwe alarmsysteem op maat.

Renata - Grez-Doiceau

"De technieker was punctueel, efficiënt, netjes, vriendelijk én nam zijn tijd om mij wegwijs te maken in het systeem. Een top-installatie."

Famille B - pont-à-Celles

"We zijn tevreden over het alarmsysteem en kunnen het systeem gemakkelijk via onze telefoon of het klavier bedienen."

Peter - Meise

"De verkoper lichtte de mogelijkheden van het systeem duidelijk toe en gaf het juiste advies, toegepast op onze woning en onze gezinssituatie."

Marco D. -

"Ik ben zeer tevreden en voel me veilig wanneer ik mijn huis verlaat. Wat ik me ook herinner is de prijs-kwaliteitsverhouding toen ik een keuze moest maken, u was gewoon de beste."

Christophe M. -

"De dag van plaatsing is ook zeer goed verlopen met een goede uitleg van de installateur. Ik heb nog altijd een goed contact met de meldkamer."

Bastin M. - Tubize

"Ik voel me niet alleen veiliger voor inbraken, maar ook mentale gezondheid van mijn gezin speelt een grote rol! Na 2 jaar nog geen enkel probleem of storing gehad."

Lebrun G. - Pont-à-Celles

"Ik ben 72 jaar oud en woon sedert 2 jaar alleen waardoor ik een zéér groot onveiligheidsgevoel had in mijn woning. Sinds de installatie van mijn alarmsysteem ben ik echt gerustgesteld!"

Philippe M. -

"Onze ervaringen met SecuritasHome zijn tot op heden heel positief. De verkoper kwam spontaan en zeker niet opdringerig over. De technieker wist perfect waar hij mee bezig was. "

Gunther R. -

"Er werd vrij vlug een voorstel op maat aangeboden zodat we meteen een idee hadden van de totaalprijs. Nog geen 2 weken later kwam de installateur langs om alles te plaatsen en uitgebreid te testen."

Steven D. -

"We hebben een goede uitleg gekregen van het expert en voldoende info. Bij het installeren van het alarm ging alles vlot en goed."

Ludo V. -

"De meldkamer al een paar keer aan de lijn gehad door verkeerde manipulatie van het klavier.  De reactie was telkens zeer snel en vroegen steeds de ID code."

Vraag een gratis veiligheidsanalyse aan

Na afspraak komen onze experten bij jou langs en maken een gratis veiligheidsanalyse op maat van jouw woning.

Ben je al een klant? Bezoek onze contactpagina voor al jouw vragen.