Bouwen of verbouwen?

Ook al heb je voorlopig alleen nog maar een plan,

met SecuritasHome maak je van je woning een slimme en veilige woning,

klaar voor de toekomst.

Ons SecuritasHome alarmsysteem  is uniek op de markt: het is volledig draadloos, het beschermt je tegen risico’s in huis én maakt van je woning een slimme woning. Kom SecuritasHome ontdekken op Batibouw op stand 9210, van 23 februari tot en met 10 maart!

Profiteer nu van onze Batibouw-actie en ontvang een gratis binnencamera ter waarde van 219€ (incl. BTW) bij ondertekening van het contract voor 31 maart 2019.

Geen idee hoe eraan te beginnen? We helpen je graag op weg!

Lees er hieronder alles over

Maak van je nieuwe of bestaande woning een slimme woning

De tijd dat je voor een domoticasysteem kabels door de hele woning moest leggen, ligt ver achter ons. Met SecuritasHome tover je je woning snel en eenvoudig om tot een slimme en veilige woning, dankzij een gevarieerd aanbod van slimme toepassingen. Via je smartphone, tablet of PC bedien je vervolgens alles heel makkelijk vanop afstand. En wil je je systeem later nog uitbreiden? Ook dat is geen probleem.

Alarmmelding

Een draadloos alarmsysteem tegen inbraak

SecuritasHome werkt draadloos  en volledig veilig. Het is dus niet meer nodig om gaten te boren, sleuven te kappen of kabels te leggen. Hierdoor kan je zeer eenvoudig van je bestaande of nieuwe woning een slimme woning maken.

De professionele adviseurs en installateurs van SecuritasHome zorgen ervoor dat je optimaal beveiligd bent. Bovendien is je alarmsysteem verbonden met de Securitas-meldkamer en staan onze interventieploegen klaar om in te grijpen bij problemen.

Bescherming tegen de risico’s in huis zoals brand, CO of waterschade

En veilige woning biedt niet alleen bescherming tegen inbraak. Ook voor de risico’s in huis  moet je alert zijn. Daarom hebben we rook-, hitte- en CO-melders om je te waarschuwen bij brand. Onze waterdetectoren geven een signaal als ze in contact komen met water. Al deze componenten  staan in verbinding met de alarmcentrale van SecuritasHome.

Wat als je woning een slimme woning zou worden? Nu kan dat!

 Van je woning een slimme woning maken is eenvoudiger dan je zou denken.

  • Met het slimme stopcontact kan je elektrische apparaten aan- en uitzetten
  • Dankzij de slimme lamp met meer dan 16 miljoen kleuren, kan je je woning op de mooiste manier verlichten, aangepast aan elke gelegenheid
  • De slimme deurbel informeert je wanneer er aangebeld wordt. Je kan zien wie er voor je deur staat en praten met je bezoeker

En nieuw bij SecuritasHome is nu het slimme slot. Gedaan met sleutels verliezen! Met het slimme slot open en sluit je je deur vanop afstand.

Je automatiseert je woning en met de SecuritasHome app  beheer je het allemaal vanop afstand.

Gratis analyse en offerte door onze experts

Om van je woning een slimme woning te maken, is een goede voorbereiding essentieel. De experts van SecuritasHome komen bij je langs voor een gratis analyse en een gratis offerte. Ook wanneer je alleen nog maar een plan hebt, kunnen we een offerte maken. Zo krijg je een duidelijk beeld van de mogelijkheden, de kosten en wat er moet gebeuren.


U moet dit veld invullen.
U moet dit veld invullen.
U moet dit veld invullen.
U moet dit veld invullen.
U moet dit veld invullen.
Klik hier voor meer informatie over hoe wij uw persoonlijke gegevens verwerken.
Door het formulier in te dienen, gaat u ermee akkoord dat wij uw persoonlijke gegevens verwerken.

*Indien u op 'Bel mij' klikt, betekent dit dat u akkoord gaat dat wij u gaan contacteren voor een vrijblijvende afspraak. Uw telefoonnumer zal niet voor andere doeleinden gebruikt worden, noch gedeeld worden met derden.

Call me