Header protect your home

Bescherm je woning en al wat je dierbaar is

SecuritasHome beschermt je woning optimaal tegen indringers én gaat verder. Ons slim alarmsysteem beschermt namelijk ook tegen risico’s van brand, waterlekkage of vergiftiging door koolstofmonoxide. En tegen minder voor de hand liggende risico’s, zoals een plots opengaand raam.

Vraag je gratis veiligheidsanalyse
Protect your home burglar

Bescherm je woning tegen inbraak

Per dag zijn er meer dan 140 inbraken in woningen en nog veel meer pogingen daartoe.* SecuritasHome geeft bescherming. We maken onze alarminstallatie op maat voor elke woning. De Securitas meldkamer biedt 24/7 monitoring en interventie door onze mobiele bewakingsagenten is altijd dichtbij. Dat geeft gemoedsrust!

(*) Bron http://www.stat.policefederale.be/criminaliteitsstatistieken/interactief

Meer over inbraakpreventie
Protect your home fire

Bescherm je woning tegen brand

Brand is een van de meest voorkomende gevaren in huis. Een rookmelder helpt het dodental met meer dan 60% verminderen. Ons alarmsysteem heeft dan ook standaard een rookmelder. Aanvullend kun je warmtesensors toevoegen. Beide onderdelen staan in verbinding met de Securitas meldkamer. Bij alarm wordt dan altijd actie ondernomen, ook als je niet thuis bent. Dat geeft een veilig gevoel.

Meer over brandpreventie
Protect your home CO2

Bescherming tegen vergiftiging door koolstofmonoxide

De SecuritasHome alarminstallatie beschermt ook tegen risico’s die je niet ziet…of ruikt. Zoals het gevaarlijke koolstofmonoxide, waardoor in België per jaar circa 1000 mensen serieuze vergiftiging oplopen.

Meer weten?
Protect your home water

Bescherm je woning tegen waterschade

Waterschade kost huiseigenaren elk jaar handenvol geld. Lekkages gebeuren vaak snel, onverwacht en uit het zicht. Ons alarmsysteem helpt lekkages vroegtijdig detecteren. Zo kun je snel actie ondernemen en schade voorkomen.

Meer info
Protect your home unexpected

Bescherming tegen het onverwachte

Een deur of raam dat onverwacht opengaat is niet te voorzien, maar kan wel een risico zijn. Ook hiervoor biedt ons alarmsysteem bescherming. Het herkent namelijk ongebruikelijke activiteiten en stuurt je via de SecuritasHome app een notificatie. Zo kun je snel actie ondernemen.

Lees verder

Laat ons jou bellen

Ben je al een klant? Bezoek onze contactpagina voor al jouw vragen.

Indien je op “Bel mij” klikt, betekent dit dat je akkoord gaat dat wij je gaan contacteren voor een vrijblijvende afspraak. Jouw telefoonnumer zal niet voor andere doeleinden gebruikt worden, noch gedeeld worden met derden.

Vraag een gratis veiligheidsanalyse aan

Na afspraak komen onze experten bij jou langs en maken een gratis veiligheidsanalyse op maat van jouw woning.

Ben je al een klant? Bezoek onze contactpagina voor al jouw vragen.