Header protect your home

Bescherm je woning en al wat je dierbaar is

SecuritasHome beschermt je woning optimaal tegen indringers én gaat verder. Ons slim, draadloos alarmsysteem beschermt namelijk ook tegen de risico’s van brand, waterlekkage of koolstofmonoxidevergiftiging. En tegen minder voor de hand liggende risico’s.

Vraag je gratis veiligheidsanalyse
Protect your home burglar

Bescherm je woning tegen inbraak

Ondanks een daling van het aantal inbraken vorig jaar, waren er nog steeds meer dan 140 inbraken in woningen per dag en uiteraard nog veel meer pogingen tot inbraak.* SecuritasHome geeft je bescherming. We maken onze intelligente alarminstallatie op maat voor elke woning. De Securitas meldkamer biedt 24/7 monitoring en interventie door Securitas mobiele bewakingsagenten is altijd dichtbij.

(*) Bron http://www.stat.policefederale.be/statistiquescriminalite/interactif/

Meer weten over inbraakpreventie?
Protect your home fire

Bescherm je woning tegen brand

Brand is een van de meest voorkomende gevaren in huis. Per jaar zijn er in België circa 20.000 woningbranden waarbij 100 mensen overlijden. Een rookdetector helpt het dodenantal bij een woningbrand met meer dan 60% verminderen. Bovendien kan de brand in bijna 70% van de gevallen beperkt blijven tot de woning zelf. Bij het SecuritasHome alarmsysteem wordt standaard een rookdetector geïnstalleerd, zodat brand vroegtijdig gedetecteerd wordt en de hulpdiensten adequaat in actie kunnen komen.

(*) Bron https://www.belgium.be/fr/logement/problemes_de_logement/incendie

Meer weten over brandpreventie?
Protect your home CO2

Bescherm je woning tegen koolstofmonoxide

Traditioneel beschermde een alarminstallatie tegen één enkele bedreiging: indringers. SecuritasHome gaat verder en beschermt ook tegen risico’s die je niet ziet…of ruikt, zoals lekkages van het gevaarlijke koolstofmonoxide waardoor in België per jaar circa 1000 mensen serieuze vergiftiging oplopen.

Meer weten over koolstofmonoxide?
Protect your home water

Bescherm je woning tegen waterschade

Waterschade door barsten, druppels of lekkende apparaten kost huiseigenaren en verzekeraars elk jaar handenvol geld. Net als veel andere risico’s in woningen, gebeurt waterlekkage vaak snel, onverwacht en uit het zicht. Ons alarmsysteem helpt lekkages vroegtijdig detecteren en zorgt ervoor dat jij zo snel mogelijk actie kan ondernemen tegen deze weinig zichtbare bedreiging.

Meer weten over waterschade?
Protect your home unexpected

Bescherm je woning tegen het onverwachte

Een deur of raam dat onverwacht opengaat is niet te voorzien, maar kan wel een risico zijn. Ook hiervoor biedt het intelligente SecuritasHome alarmsysteem bescherming. Het herkent namelijk de activiteitenpatronen van jouw huis door de gegevens die de systeemonderdelen registreren. Hierdoor reageert het systeem op ongebruikelijke activiteiten en stuurt de SecuritasHome app je een notificatie als bijvoorbeeld een deur of raam op een ongebruikelijk tijdstip opengaat.

Lees verder

Laat ons jou bellen

Indien je op “Bel mij” klikt, betekent dit dat je akkoord gaat dat wij je gaan contacteren voor een vrijblijvende afspraak. Jouw telefoonnumer zal niet voor andere doeleinden gebruikt worden, noch gedeeld worden met derden.

Vraag een gratis veiligheidsanalyse aan

Na afspraak komen onze experten bij jou langs en maken een gratis veiligheidsanalyse op maat van jouw woning.

Bekijk hier meer informatie over hoe wij jouw persoonlijke gegevens verwerken. Door het formulier in te dienen, ga je ermee akkoord dat wij jouw persoonlijke gegevens verwerken.