Securitasathome 2019 still03

Bescherm je woning tegen inbraak

Per dag zijn er meer dan 140 inbraken. Help voorkomen dat het bij jou is met SecuritasHome. We maken een alarmsysteem op maat voor elke woning, inclusief bewakingscamera's. Onze meldkamer is 24/7 alert en ons draadloze systeem is sabotage-proof. Zo voel je je écht veilig.

Vraag je gratis veiligheidsanalyse
Securitas Home Packshot

Een slim alarmsysteem op maat

Elke woning is anders, dus ook de behoeften voor een alarmsysteem. De centrale, het klavier, bewegingsdetectoren en magneetcontacten zijn de basis en met ons uitgebreide aanbod aanvullende producten maken we een systeem op maat naar jouw wensen.

Meer over ons alarmsysteem

Ontdek de slimme mogelijkheden van SecuritasHome

Insitu Outdoor Camera Securitas Home

Vergoot je veiligheid met camerabewaking

Bewakingscamera's vergroten de veiligheid van je woning en je mist geen moment ookal ben je zelf niet thuis. Maak beelden live, zie wie er aanbelt en houd je kinderen in de gaten met onze binnen- en buitencamera's. En, je bedient alles via de SecuritasHome app.

Meer over onze camera’s
Securitas Home 24 7 securitas surveillance center

Onze meldkamer is 24/7 alert

Of je nu slaapt, op je werk bent of op vakantie, de Securitas meldkamer is 24/7 alert. Bij een verdachte activiteit krijgt onze meldkamer bericht. We beoordelen de situatie en sturen er indien nodig hulp op af. Zo sta je nooit alleen voor een lastige situatie.

meer over onze meldkamer
Protect your home against burglars

Een sabotage-proof systeem

Is je woning nog wel beschermd als een indringer met het alarmsysteem knoeit? Met SecuritasHome hoef je je geen zorgen te maken. Ons systeem heeft namelijk een gepatenteerde Crash en Smash bescherming die ervoor zorgt dat het alarm afgaat als ermee wordt geknoeid.

Meer over ons aanbod
Keypad Hand Right Securitas Home 1902x1190 72dpi

Een draadloos alarmsysteem. Waarom hiervoor kiezen?

Om te beschermen wat je dierbaar is, wil je een alarmsysteem dat het beste bij jouw woonsituatie en behoeften past. Waarom overweeg je bij je keuze geen draadloos alarmsysteem? Ontdek hoe het werkt en de grote voordelen over een bedraad systeem.

Meer over draadloze alarmsystemen

Laat ons jou bellen

Ben je al een klant? Bezoek onze contactpagina voor al jouw vragen.

Indien je op “Bel mij” klikt, betekent dit dat je akkoord gaat dat wij je gaan contacteren voor een vrijblijvende afspraak. Jouw telefoonnumer zal niet voor andere doeleinden gebruikt worden, noch gedeeld worden met derden.

Vraag een gratis veiligheidsanalyse aan

Na afspraak komen onze experten bij jou langs en maken een gratis veiligheidsanalyse op maat van jouw woning.

Ben je al een klant? Bezoek onze contactpagina voor al jouw vragen.