Securitasathome 2019 still03

Beveilig/Bescherm je woning tegen inbraak

Voel je écht veilig met het intelligente alarmsysteem van SecuritasHome.

Vraag je gratis veiligheidsanalyse

Hoe kan je jezelf optimaal beschermen?

Ondanks een daling van het aantal inbraken vorig jaar, waren er nog steeds meer dan 140 inbraken in woningen per dag * en uiteraard veel meer pogingen tot inbraak. Dat vinden wij veel te veel. Zelf goed opletten helpt en volgens onderzoek zijn inbrekers sterk geneigd een huis met een alarmsysteem te vermijden. Het installeren van een smart home beveiligingssysteem is dus een eenvoudige en zeer effectieve manier om je huis te beschermen.

(*) Bron: http://www.stat.policefederale.be/statistiquescriminalite/interactif/

Securitas Home Packshot

Een slim alarmsysteem op maat

De centrale, het klavier en bewegingsdetectoren zijn de basis van elk alarmsysteem. Daarnaast heeft het slimme alarmsysteem van SecuritasHome nog een scala aan onderdelen waarmee onze beveiligingsadviseur een alarmsysteem-op-maat samenstelt naar jouw woonsituatie en wensen. Een professionele technieker plaatst en sluit vervolgens alle componenten correct aan. Daarna kun jij het hele systeem eenvoudig bedienen met de SecuritasHome app. Eenvoud en gemoedsrust in één!

Meer weten over ons Beveiligingsaanbod
Insitu Outdoor Camera Securitas Home

Vergroot je veiligheid met camera’s

Om de veiligheid van je woning te vergroten is visuele ondersteuning met camera's belangrijk. Het zijn ook geschikte tools om thuis geen moment te missen als je er zelf niet bent. Je kan je kinderen of je huisdier in de gaten houden, maar ook kijken wie er voor de deur staat. We hebben diverse soorten beveiligingscamera’s, voor binnen en buiten en allemaal met nachtvisie. Onze beveiligingsadviseur zal je helpen om de beste keuze voor jou te maken. Natuurlijk bedien je ook je camera’s via dezelfde SecuritasHome app.

Meer weten over onze Camera’s
Protect your home against burglars

Gepatenteerde beveiliging

Natuurlijk doet ons intelligente beveiligingssysteem meer alleen afschrikken. Onze speciale mobiele verbinding zorgt ervoor dat je systeem een alarm geeft, zelfs als er met je breedbandlijn is geknoeid. Onze gepatenteerde Crash- en Smashbescherming zorgt ervoor dat er hulp al onderweg is als je paneel wordt gesaboteerd.

Securitas Home 24 7 securitas surveillance center

24/7 alert

De getrainde professionals in de Securitas meldkamer staan 24/7 in voor je veiligheid. Mocht je alarmsysteem verdachte activiteiten signaleren, dan stuurt het een oproep naar onze meldkamer. Daar beoordeelt men de situatie en stuurt er, indien nodig, een Securitas mobiele bewakingsagent of een hulpdienst naar toe. Securitas heeft het meest fijnmazige netwerk van mobiele bewakingsagenten in België. Als er zich een incident voordoet, is hulp dus snel ter plaatse. Dat geeft een veilig gevoel.

meer weten

Laat ons jou bellen

Indien je op “Bel mij” klikt, betekent dit dat je akkoord gaat dat wij je gaan contacteren voor een vrijblijvende afspraak. Jouw telefoonnumer zal niet voor andere doeleinden gebruikt worden, noch gedeeld worden met derden.

Vraag een gratis veiligheidsanalyse aan

Na afspraak komen onze experten bij jou langs en maken een gratis veiligheidsanalyse op maat van jouw woning.

Bekijk hier meer informatie over hoe wij jouw persoonlijke gegevens verwerken. Door het formulier in te dienen, ga je ermee akkoord dat wij jouw persoonlijke gegevens verwerken.