Protect your home against fire

Bescherm je woning tegen brand

Detecteer brand vroegtijdig en onderneem actie met het intelligente alarmsysteem van SecuritasHome.

Vraag je gratis veiligheidsanalyse

Hoe kan je jezelf optimaal beschermen?

Brand is een van de meest voorkomende gevaren in huis. Per jaar zijn er in België ongeveer 20.000 woningbranden waarbij ongeveer 100 mensen overlijden.* Dankzij een rookdetector daalt het aantal doden bij een woningbrand met meer dan 60%. Bovendien kan de brand in bijna 70% van de gevallen beperkt blijven tot de woning zelf. Het intelligente alarmsysteem van SecuritasHome met een standaard rookdetector helpt brand vroegtijdig detecteren en zorgt ervoor dat jij of de officiële hulpdiensten adequaat actie kunnen ondernemen.

(*) Bron https://www.belgium.be/fr/logement/problemes_de_logement/incendie

Smoke Sensor Securitas Home

Rookdetector

De slimste rookdetectors zijn onderdeel van een smart home beveiligingssysteem. In geval van brand of rook, detecteert het SecuritasHome alarmsysteem de dreiging en gaat het alarm af. Je krijgt een melding op je app waarmee je ook het alarm visueel kunt bevestigen met beeldsensoren of videocamera's. De Securitas meldkamer komt ook meteen in actie.

Ontdek onze slimme rookdetector
Heat Sensor HD 9 White Securitas Home

Warmtedetector

Soms zijn er risicohaarden in een ruimte waar je niet meteen een branddetector hebt, zoals een zolder of schuur. Een warmtedetector in die ruimte kan dan uitkomst bieden. De slimme warmtedetector van SecuritasHome geeft alarm bij te snelle stijging in temperatuur en wanneer de temperatuur een maximale waarde overschrijdt. Zo kan snel actie ondernomen worden om brandgevaar te voorkomen of de brand die eventueel al ontstaan is te bedwingen.

Ontdek onze slimme warmtesensor

Laat ons jou bellen

Indien je op “Bel mij” klikt, betekent dit dat je akkoord gaat dat wij je gaan contacteren voor een vrijblijvende afspraak. Jouw telefoonnumer zal niet voor andere doeleinden gebruikt worden, noch gedeeld worden met derden.

Vraag een gratis veiligheidsanalyse aan

Na afspraak komen onze experten bij jou langs en maken een gratis veiligheidsanalyse op maat van jouw woning.

Bekijk hier meer informatie over hoe wij jouw persoonlijke gegevens verwerken. Door het formulier in te dienen, ga je ermee akkoord dat wij jouw persoonlijke gegevens verwerken.