Protect your home against fire

Bescherm je woning tegen brand

Detecteer brand vroegtijdig en onderneem actie, ook als je niet thuis bent. Onze rookmelders en warmtesensors staan in verbinding met de Securitas meldkamer. Bij alarm krijg jij een melding op je app én komen zij in actie. Dat geeft een veilig gevoel.

Vraag je gratis veiligheidsanalyse
Smoke Sensor Securitas Home

Rookmelder

Een rookmelder helpt het aantal doden bij een brand met meer dan 60% verminderen.* Deze zit standaard bij ons alarmysteem. In geval van rook of brand gaat het alarm af. Jij krijgt een melding op je app en de Securitas meldkamer komt meteen in actie. Ook als je niet thuis bent of als je alarm niet is ingeschakeld.

Ontdek onze slimme rookmelder
Heat Sensor HD 9 White Securitas Home

Warmtesensor

De SecuritasHome warmtesensor geeft alarm bij te snelle stijging in temperatuur en wanneer de temperatuur een maximale waarde overschrijdt. Dit helpt brand voorkomen. Jij krijgt dan een melding op je app en de Securitas meldkamer komt ook meteen in actie. Ook als je niet thuis bent of je alarm niet is ingeschakeld.

Ontdek onze slimme warmtesensor
SHO burning socket

Rookmelders verplicht in België?

Per jaar zijn er in België circa 20.000 woningbranden waarbij 100 mensen overlijden. Deze cijfers vragen om een oplossing: de bevolking moet worden bewust gemaakt van het belang van rookmelders. Maar hoewel de doeltreffendheid van een rookdetector bij het voorkomen van brand ontegenzeggelijk is, is de wetgeving hierover niet altijd even duidelijk. Hier vind je een overzicht van de wetgeving per gewest.

Lees verder

Laat ons jou bellen

Ben je al een klant? Bezoek onze contactpagina voor al jouw vragen.

Indien je op “Bel mij” klikt, betekent dit dat je akkoord gaat dat wij je gaan contacteren voor een vrijblijvende afspraak. Jouw telefoonnumer zal niet voor andere doeleinden gebruikt worden, noch gedeeld worden met derden.

Vraag een gratis veiligheidsanalyse aan

Na afspraak komen onze experten bij jou langs en maken een gratis veiligheidsanalyse op maat van jouw woning.

Ben je al een klant? Bezoek onze contactpagina voor al jouw vragen.