CO2 bescherming

Bescherm je dierbaren tegen koolstofmonoxide vergiftiging

Detecteer vroegtijdig aanwezigheid van het gevaarlijke koolstofmonoxide en onderneem actie met het intelligente alarmsysteem van SecuritasHome.

Vraag je gratis veiligheidsanalyse

Hoe kan je jezelf optimaal beschermen?

Traditioneel beschermde een beveiligingssysteem tegen één enkele bedreiging: indringers. Als het systeem was ingeschakeld en er was een inbraak, was je beveiligd. SecuritasHome gaat verder en beschermt ook tegen risico’s die je niet ziet of ruikt… Zoals de aanwezigheid van koolstofmonoxide, waardoor in België per jaar circa 1000 mensen serieuze vergiftiging oplopen.

Carbon Monoxyde Detector Securitas Home

Koolstofmonoxide detector

De eerste verdediging tegen gevaar is detectie. Vroegtijdig bewustzijn maakt een groot verschil, zeker bij dit gevaarlijke, onzichtbare en reukloze gas. Ons slimme netwerk van sensoren en apparaten detecteert gevaarlijke situaties en neemt proactieve, automatische maatregelen om je huis en gezin te beschermen. Als een CO-lekkage wordt waargenomen, gaat het alarm af en vertelt een smartphone-alert je precies wat er waar aan de hand is.

Ontdek onze slimme CO-detector

Laat ons jou bellen

Indien je op “Bel mij” klikt, betekent dit dat je akkoord gaat dat wij je gaan contacteren voor een vrijblijvende afspraak. Jouw telefoonnumer zal niet voor andere doeleinden gebruikt worden, noch gedeeld worden met derden.

Vraag een gratis veiligheidsanalyse aan

Na afspraak komen onze experten bij jou langs en maken een gratis veiligheidsanalyse op maat van jouw woning.

Bekijk hier meer informatie over hoe wij jouw persoonlijke gegevens verwerken. Door het formulier in te dienen, ga je ermee akkoord dat wij jouw persoonlijke gegevens verwerken.