Overstroming

Bescherm je woning tegen waterschade

Detecteer vroegtijdig waterlekkage en onderneem actie met het intelligente alarmsysteem van SecuritasHome.

Vraag je gratis veiligheidsanalyse

Hoe kan je jezelf optimaal beschermen?

Een van de grootste bedreigingen voor je huis is een levensnoodzakelijk iets: water. Waterschade door barsten, druppels en lekkende apparaten kost huiseigenaren en verzekeraars elk jaar handenvol geld. Net als veel andere risico’s thuis, gebeurt waterlekkage vaak snel, onverwacht en uit het zicht. Het intelligente alarmsysteem van SecuritasHome helpt lekkages vroegtijdig detecteren en zorgt ervoor dat jij zo snel mogelijk actie kunt ondernemen.

Water Detector Securitas Home

Waterdetector

Als onderdeel van het SecuritasHome alarmsysteem, stuurt de waterdetector op de vloer onmiddellijk een waarschuwing naar je app wanneer er water wordt gedetecteerd. Je kunt dan snel handelen en de schade beperken. Als je er zelf niet bent, kun je met ons slim slot op de voordeur eventueel een buurman of de lokale loodgieter het huis binnenlaten. Plaats de waterdetector in strategische gebieden met wateraansluitingen of -leidingen zoals de kelder, kruipruimte of washok.

Ontdek onze slimme waterdetector
temperature sensor ADC S2000

Temperatuursensor

Waterschade ontstaat vaak door bevriezing van waterleidingen die vervolgens barsten. Voorkomen is dan beter dan genezen. Met de SecuritasHome warmtesensor kun je een minimale temperatuur instellen. Wanneer die wordt opgehangen in je kruipruimte of garage, krijg je een melding als die daalt onder een bepaald punt.

Ontdek onze slimme temperatuursensor

Laat ons jou bellen

Ben je al een klant? Bezoek onze contactpagina voor al jouw vragen.

Indien je op “Bel mij” klikt, betekent dit dat je akkoord gaat dat wij je gaan contacteren voor een vrijblijvende afspraak. Jouw telefoonnumer zal niet voor andere doeleinden gebruikt worden, noch gedeeld worden met derden.

Vraag een gratis veiligheidsanalyse aan

Na afspraak komen onze experten bij jou langs en maken een gratis veiligheidsanalyse op maat van jouw woning.

Ben je al een klant? Bezoek onze contactpagina voor al jouw vragen.