Draadloze bewakingscamera’s

Wil je de kinderen of je huisdier vanop afstand in de gaten houden? En wil je een clip opnemen wanneer het alarm afgaat? Dan hebben wij de oplossing voor jou. Wanneer onze camerasysteem beweging detecteert, start het met opnemen en stuurt het een melding naar je smartphone. Ook als het alarm afgaat, zal er automatisch een clip opgenomen worden. Ook niet onbelangrijk: onze meldkamer heeft op geen enkel moment toegang tot je camerabeelden, behalve natuurlijk in geval van alarm. Je privacy wordt zo maximaal gegarandeerd.

SecuritasHome_Bewakingscamera_binnencamera
SecuritasHome_camerabewaking_laptop
Icon HD video

Video Monitoring in Full HD

Met SecuritasHome kan je in real-time video’s bekijken via de app of via de website.  Dankzij zijn compacte design en eenvoudige installatie, kan onze binnencamera makkelijk bevestigd worden aan de muur, het plafond of zelfs in de boekenkast. Met een maximum resolutie van 1920 x 1080 pixels mis je geen enkel detail.

Icon motion detection

Opname bij beweging

Wanneer het camerasysteem beweging detecteert, kan het meteen beginnen opnemen. Je kan het zelfs zo instellen dat de opnames starten een paar seconden voor de beweging. In dat geval, kan je zelf bepalen of je verwittigd wil worden via push melding in de app of via mail. Deze beelden zullen nooit doorgestuurd worden naar de Securitas meldkamer, behalve in geval van alarm.

SecuritasHome binnencamera's camerabewaking
Icon video

Video opnames bij alarm

Wanneer één van de componenten een alarm activeert, zullen alle camera’s automatisch beelden opnemen. Dat beeldmateriaal kan dan gebruikt worden om het alarm te bevestigen of om de dader te identificeren.

Icon night vision

Nachtzicht

Onze bewakingscamera’s zijn uitgerust met nachtzicht en kunnen infrarood licht waarnemen. Daardoor kunnen ze zelfs in de totale duisternis “kijken”.

Icon cloud

Opslag in de cloud

Opslag in de cloud geeft je snel toegang tot je videobeelden, waar je ook bent. Ook lokaal probleem kan geen impact hebben op het reeds opgenomen beeldmateriaal. Je kan tot 1000 clips bewaren.

SecuritasHome camerabewaking installatie op maat

Een installatie op jouw maat

Binnen SecuritasHome hebben we zowel bewakingscamera’s met een draadloze verbinding (wifi), als camera’s die gebruik maken van een bekabelde ethernet verbinding om zich te voeden (PoE).

SecuritasHome_camerabewaking_buitencamera's

Binnen of buiten? Aan jou de keuze!

In ons gamma van beveiligingscamera’s zitten zowel binnen- als buitenmodellen. Zo vinden we steeds de oplossing voor je noden. Onze advieurs staan je graag bij bij jouw keuze.


Geniet van een gratis expertise van jouw huis

U moet dit veld invullen.
U moet dit veld invullen.
U moet dit veld invullen.
U moet dit veld invullen.
U moet dit veld invullen.
Klik hier voor meer informatie over hoe wij jouw persoonlijke gegevens verwerken.
Door het formulier in te dienen, ga je ermee akkoord dat wij jouw persoonlijke gegevens verwerken.

*Indien je op 'Bel mij' klikt, betekent dit dat je akkoord gaat dat wij je gaan contacteren voor een vrijblijvende afspraak. Jouw telefoonnumer zal niet voor andere doeleinden gebruikt worden, noch gedeeld worden met derden.

Call me