Securitas hemlarm notiser hand

Blog

Wil je het maximale uit je alarmsysteem halen? Vraag je je af wat de geldende wetgeving is voor een alarminstallatie thuis? Of ben je op zoek naar tips om inbraken tegen te gaan? Lees deze artikelen en vind alle praktische adviezen van de SecuritasHome-experts.

Vraag je gratis veiligheidsanalyse
CO2 bescherming

Koolmonoxide

Ontdek ons ​​volledige dossier over koolmonoxide (CO) vergiftiging.

Koolmonoxidevergiftiging
Videophonie

Videofonie en domotica steeds toegankelijker

Dankzij de technologische vooruitgang van de laatste jaren is videofonie en domotica toegankelijk geworden voor bijna elke woningbezitter met een smartphone. In dit artikel bekijken we de nieuwe mogelijkheden en toegankelijkheid van deze toepassingen.

Lees verder
3 conseils pour

3 tips om meer uit je renovatie te halen

Of het nu gaat om de renovatie van je eerste koopwoning of de verbouwing van je huis nadat je kinderen het nest hebben verlaten, het is altijd een belangrijk keerpunt. Je denkt er best goed over na. Er bestaan vandaag heel wat technologische oplossing om je woning veiliger en comfortabeler te maken. En het goede nieuws is: het hoeft heus niet allemaal duur te zijn! We geven je alvast drie tips.

Lees verder
Installation système dalarme

Professionele alarminstallatie. Waarom hiervoor kiezen?

Hoe plaats je de juiste sensoren op de juiste plaats en op de juiste manier? Wat is een detectieplan? Wat is de wetgeving omtrent alarmsystemen? Een vakman kent het antwoord op deze vragen, zorgt voor een alarm op maat en perfecte installatie.

Lees verder
Risque incendi

Brandrisico: hoe bescherm je je woning?

De bescherming van je woning stopt niet bij bescherming tegen inbraak. Ook brand vormt een – helaas vaak onderschat – risico. Jaarlijks telt België maar liefst 20 000 woningbranden, waarvan een aanzienlijk deel met een dodelijke afloop. Recent nog werden er in België 3 keer meer doden geteld bij woningbranden dan in Nederland. Tijd om eens stil te staan bij het brandrisico in de woning.

Lees verder
5 conseils pour faire des économie delectricité

5 tips om je elektriciteitskosten te verlagen

Besparen op elektriciteit heeft alleen maar voordelen. Je geeft minder geld uit en het is beter voor het milieu. Bovendien kan je door middel van kleine inspanningen al een groot verschil maken. Dankzij onderstaande tips ontdek je hoe makkelijk het is om jouw elektriciteitskosten te verlagen.

Lees verder
Detecteur de co

Een CO-melder in de badkamer kan je leven redden

Niets heerlijker dan relaxen in bad of onder de douche, maar vergis u niet: lekker ontspannen in uw badkamer is niet altijd zonder risico’s. De meeste CO-vergiftigingen gebeuren immers in de badkamer. Neem daarom de nodige voorzorgen: installeer een CO-detector in combinatie met een hittemelder, en breng deze onder in een slim systeem.

Lees verder
Anti incendie hiver

Brandpreventietips voor de winter

Kaarsen, een kerstboom, de openhaard...het zijn allemaal oorzaken van het grotere aantal woningbranden in de winter. Wij zetten een paar praktische tips op een rijtje voor betere brandbeveiliging in deze tijd van het jaar.

Lees verder
Securitas et Oscare partenariat 2019

Securitas wordt partner van Oscare

Onze bewakingsagenten waken over de veiligheid, camera’s bewaken vanop afstand, operatoren beheren de alarmen, onze collega’s van Technology ontwikkelen nieuwe tools en onze experts geven opleidingen: van jouw wereld een veiligere plek maken, daar streven we elke dag naar. Securitas ondersteunt dan ook graag projecten en organisaties die hetzelfde doel voor ogen hebben.

Lees verder

Vraag een gratis veiligheidsanalyse aan

Na afspraak komen onze experten bij jou langs en maken een gratis veiligheidsanalyse op maat van jouw woning.

Ben je al een klant? Bezoek onze contactpagina voor al jouw vragen.