Securitas hemlarm notiser hand

Blog

Wil je het maximale uit je alarmsysteem halen? Vraag je je af wat de geldende wetgeving is voor een alarminstallatie thuis? Of ben je op zoek naar tips om inbraken tegen te gaan? Lees deze artikelen en vind alle praktische adviezen van de SecuritasHome-experts.

Vraag je gratis veiligheidsanalyse
Securitas Home Control room operator mouth closed

Alarmen en bewaking op afstand: wat is monitoring?

Een intelligent alarm zoals SecuritasHome detecteert potentiële gevaren en zorgt voor je veiligheid zonder dat je er zelfs maar aan hoeft te denken. Het essentiële aspect van dit beveiligingssysteem is het menselijke element: professioneel videobewaking door operatoren, ook wel monitoring genoemd.

Lees verder
SHO graver velo 4

Je fiets is nog steeds beveiligd?

Ondanks de nieuwe boete van €250 opgelegd aan fietsdieven, wordt er nog steeds een groot aantal fietsen dagelijks gestolen in België. Terwijl de meeste van deze diefstallen op straat plaatsvinden, worden er ook veel fietsen gestolen door inbraken. Wij hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet om uw fiets in uw huis goed te beschermen.

Lees verder
Key Chain with House Securitas Home

Een alarmsysteem installeren als huurder

Of je nu huurder of eigenaar bent, elk huis verdient een goede beveiliging. Hoewel verhuurders niet beperkt zijn in hun keuze van een alarmsysteem, geldt dit niet voor alle huurders. Verhuur je jouw woning? Wij hebben voor jou de aandachtspunten verzameld bij het kiezen van een alarmsysteem.

Meer info

Vraag een gratis veiligheidsanalyse aan

Na afspraak komen onze experten bij jou langs en maken een gratis veiligheidsanalyse op maat van jouw woning.

Ben je al een klant? Bezoek onze contactpagina voor al jouw vragen.