Alles wat je moet weten over de beveiliging van je huis

Kaarsen, een kerstboom, kookstelletjes, allemaal oorzaken van woningbranden in de winter. Ontdek onze brandpreventie tips voor een veilige winter.
Read More
Het is al bijna winter! De periode van eindejaar inkopen en de tijd dat we familie of vrienden bezoeken en onze huizen verlaten. Veel tips kunnen ons echter helpen de.
Read More
10 goede gewoontes om inbraak te voorkomen Een inbraak duurt gemiddeld slechts 5 minuten. Inbrekers wetendat ze weinig tijd hebben voordat ze opgemerkt worden. Ze hebben maar één minuut nodig.
Read More
Securitas en Oscare slaan de handen in elkaar om samen te gaan voor minder brandwonden en meer brandveiligheid.  In de toekomst zal je hier nog veel van horen!
Read More
Slimme oplossingen zijn vandaag alomtegenwoordig: smartphones,  smart watches, slimme camera’s en zelfs volledig slimme huizen. Ook jij kan van je woning een ‘smart home’ maken.
Read More
Zijn draadloze alarmsystemen onveilig? Een draadloos alarmsysteem heeft verschillende voordelen. Toch doen er ook heel wat verhalen de ronde over deze installaties. Ze zouden onveilig zijn en gemakkelijk te saboteren..
Read More

Geniet van een gratis expertise van jouw huis

U moet dit veld invullen.
U moet dit veld invullen.
U moet dit veld invullen.
U moet dit veld invullen.
U moet dit veld invullen.
Klik hier voor meer informatie over hoe wij jouw persoonlijke gegevens verwerken.
Door het formulier in te dienen, ga je ermee akkoord dat wij jouw persoonlijke gegevens verwerken.

*Indien je op 'Bel mij' klikt, betekent dit dat je akkoord gaat dat wij je gaan contacteren voor een vrijblijvende afspraak. Jouw telefoonnumer zal niet voor andere doeleinden gebruikt worden, noch gedeeld worden met derden.

Call me