Rookmelders, brandalarmen en CO-melders

De bescherming van je woning en je gezin stopt niet bij bescherming tegen inbraak. Daarom hebben we rook-, hitte- en CO-melders om je te waarschuwen bij brand. Onze waterdetectoren geven een signaal als ze in contact komen met water. Al deze componenten staan in verbinding met de alarmcentrale.  Het leven van jou en je dierbaren is onze eerste bekommernis.

20.000

branden per jaar in gebouwen in België zorgen voor veel slachtoffers, ernstige brandwonden en veroorzaken veel materiële schade.

Wettelijke verplichtingen

De wetgeving i.v.m . rookmelders hangt af van waar de woning zich bevindt.

Lees meer

Alarmsysteem met meldkamer

Fireman

Goed nieuws, je branddetectiesysteem is altijd actief, of je alarm nu wel of niet ingeschakeld is.

Wanneer je niet thuis bent, belt de meldkamer van Securitas je om te informeren. Zij kunnen ook de hulpdiensten waarschuwen.

Washingmachine

Een waterlek of overstroming vallen niet te voorspellen. Opsporen, voorkomen en actie ondernemen zijn de belangrijkste eigenschappen van een waterdetector.

De detector maakt geluid om u te verwittigen. Bovendien kan je, dankzij de verbinding met onze meldkamer, rustig slapen of zonder zorgen naar je werk of op vakantie vertrekken.


Geniet van een gratis expertise van jouw huis

U moet dit veld invullen.
U moet dit veld invullen.
U moet dit veld invullen.
U moet dit veld invullen.
U moet dit veld invullen.
Klik hier voor meer informatie over hoe wij jouw persoonlijke gegevens verwerken.
Door het formulier in te dienen, ga je ermee akkoord dat wij jouw persoonlijke gegevens verwerken.

*Indien je op 'Bel mij' klikt, betekent dit dat je akkoord gaat dat wij je gaan contacteren voor een vrijblijvende afspraak. Jouw telefoonnumer zal niet voor andere doeleinden gebruikt worden, noch gedeeld worden met derden.

Call me