Camera V722 Securitas Home

Buitencamera met WiFi

Hou je woning permanent in het oog, ook buiten. Met de SecuritasHome app zie je in real time alles wat er gebeurt in HD, ook ‘s nachts.

Vraag je gratis veiligheidsanalyse

  • Full HD

    Bekijk video’s in real-time via de app of via de website. Met een maximum resolutie van 1280 x 800 pixels mis je geen enkel detail.

  • Opname bij beweging

    Het camerasysteem neemt op als het beweging detecteert. Je wordt verwittigd via een melding in de app of via mail. De beelden worden overigens nooit doorgestuurd naar de meldkamer, behalve bij alarm.

  • Werkt ook in het donker

    Onze buitencamera is uitgerust met nachtzicht en kan infrarood licht waarnemen. Daardoor kunnen ze zelfs in de totale duisternis ‘kijken’.

Outdoor Camera Securitas Home

Zie alles. Ook buiten.

Dankzij de outdoor IP-camera kunt u uw woning en de directe omgeving ook van buitenaf permanent in het oog houden. Met de app kunt u in real time en in HD zien wat er bij je/jouw in uw huis gebeurt, ook ‘s nachts (tot op 12 meter). Net zoals de binnencamera, maakt de buitencamera een filmpje wanneer hij geactiveerd wordt of maakt hij een opname op uw verzoek. Het filmpje wordt vervolgens bewaard in uw opslagruimte. Op die manier zijn de beelden beschikbaar via de SecuritasHome-app.

Vraag je gratis veiligheidsanalyse

Specificaties

HD-video-opnamen: 720P, 1280x800, 600x400 of 300x200
Nachtzicht tot 12 meter
Connectie werkt via wifiverbinding
Voeding via het elektriciteitsnet

Laat ons jou bellen

Indien je op “Bel mij” klikt, betekent dit dat je akkoord gaat dat wij je gaan contacteren voor een vrijblijvende afspraak. Jouw telefoonnumer zal niet voor andere doeleinden gebruikt worden, noch gedeeld worden met derden.

Vraag een gratis veiligheidsanalyse aan

Na afspraak komen onze experten bij jou langs en maken een gratis veiligheidsanalyse op maat van jouw woning.

Bekijk hier meer informatie over hoe wij jouw persoonlijke gegevens verwerken. Door het formulier in te dienen, ga je ermee akkoord dat wij jouw persoonlijke gegevens verwerken.
Renata - Grez-Doiceau

"De technieker was punctueel, efficiënt, netjes, vriendelijk én nam zijn tijd om mij wegwijs te maken in het systeem. Een top-installatie."

Famille B - pont-à-Celles

"We zijn tevreden over het alarmsysteem en kunnen het systeem gemakkelijk via onze telefoon of het klavier bedienen."

Peter - Meise

"De verkoper lichtte de mogelijkheden van het systeem duidelijk toe en gaf het juiste advies, toegepast op onze woning en onze gezinssituatie."