HD camera’s met bewegingsdetectie

Wil je de kinderen of je huisdier vanop afstand in de gaten houden? En wil je een clip opnemen wanneer het alarm afgaat? Dan hebben wij de oplossing voor jou. Wanneer onze camera beweging detecteert, start hij met opnemen en stuurt hij een melding naar je smartphone. Ook als het alarm afgaat, zal er automatisch een clip opgenomen worden. Ook niet onbelangrijk: onze meldkamer heeft op geen enkel moment toegang tot uw camerabeelden, behalve natuurlijk in geval van alarm. Uw privacy wordt zo maximaal gegarandeerd.

Living room cupboard
Laptop with webapp
Icon HD video

Video Monitoring in Full HD

Met SecuritasHome kan je in real-time video’s bekijken via de app of via de website.  Dankzij zijn compacte design en eenvoudige installatie, kan onze binnencamera makkelijk bevestigd worden aan de muur, het plafond of zelfs in de boekenkast. Met een maximum resolutie van 1920 x 1080 pixels mis je geen enkel detail.

Icon motion detection

Opname bij beweging

Wanneer de camera beweging detecteert, kan hij meteen beginnen opnemen. Je kan hem zelfs zo instellen dat de opnames starten een paar seconden voor de beweging. In dat geval, kan je zelf bepalen of je wilt verwittigd worden via push melding in de app of via mail. Hou er rekening mee dat deze beelden nooit zullen doorgestuurd worden naar de Securitas meldkamer, behalve in geval van alarm.

Indoor cameras
Icon video

Video opnames bij alarm

Wanneer één van de componenten een alarm activeert, zullen alle camera’s automatisch beelden opnemen. Dat beeldmateriaal kan dan gebruikt worden om het alarm te bevestigen of om de dader te identificeren.

Icon night vision

Nachtzicht

Onze camera’s zijn uitgerust met nachtzicht en kunnen infrarood licht waarnemen. Daardoor kunnen ze zelfs in de totale duisternis “kijken”.

Icon cloud

Opslag in de cloud

Opslag in de cloud geeft je snel toegang tot je videobeelden, waar je ook bent. Ook lokaal probleem kan geen impact hebben op het reeds opgenomen beeldmateriaal. Je kan tot 1000 clips bewaren.

Installation

Een installatie op uw maat

Binnen SecuritasHome hebben we zowel camera’s met een draadloze verbinding (wifi), als camera’s die gebruik maken van een bekabelde ethernet verbinding om zich te voeden (PoE).

Outdoor camera

Binnen of buiten? Aan u de keuze!

In ons gamma van camera’s zitten zowel binnen- als buitenmodellen. Zo vinden we steeds de oplossing voor uw noden. Onze advieurs staan u graag bij bij uw keuze.


Geniet van een gratis expertise van uw huis

U moet dit veld invullen.
U moet dit veld invullen.
U moet dit veld invullen.
U moet dit veld invullen.
U moet dit veld invullen.
Klik hier voor meer informatie over hoe wij uw persoonlijke gegevens verwerken.
Door het formulier in te dienen, gaat u ermee akkoord dat wij uw persoonlijke gegevens verwerken.

*Indien u op 'Bel mij' klikt, betekent dit dat u akkoord gaat dat wij u gaan contacteren voor een vrijblijvende afspraak. Uw telefoonnumer zal niet voor andere doeleinden gebruikt worden, noch gedeeld worden met derden.

Call me