Onze componenten, getest en goedgekeurd

Al onze producten zijn getest en goedgekeurd en garanderen een feilloze werking. Bovendien is SecuritasHome zo gebouwd dat we technologische evoluties kunnen blijven ondersteunen. Zo ben je verzekerd van jarenlang zorgeloos plezier van je slimme woning.

Central unit

Centrale

De centrale is het hart van je slimme woning. Ze beheert al je draadloos geconnecteerde apparaten en zorgt ervoor dat je je toestellen kan bedienen vie de SecuitasHome app.

Control panel

Bediening

Naast de bediening via de app of het web, kan je je systeem ook lokaal bedienen via en klavier, afstandsbediening of paniekknop.

Siren with red light

Sirenes

Meer nodig dan de ingebouwde sirene van je centrale? Met een binnen-en buitensirene kunnen we zeker aan je noden voldoen.

Detector

Detectoren

Bewegingsdetectoren met of zonder camera, magneetcontacten, detectoren voor glasbreuk, rook, CO, hitte, water – we gaan geen enkel risico uit de weg.

Smart doorbell

Slimme toestellen

Slimme toestellen met een link naar veiligheid, dat is ons domein. Bijvoorbeeld met een slimme deurbel weet je altijd en overal wie er voor je deur staat.

Indoor camera with video

Bewakingscamera’s

Kijk in HD wat er bij je thuis gebeurt. Binnen of buiten, bekabeld of niet, we hebben ongetwijfeld een oplossing voor wat je zoekt.

+ Meer info over onze camera’s

Icon communication
Icon alarm

Dubbele beveiligde verbinding

Je alarm is verbonden met onze meldkamer via het GSM-netwerk (SIM-kaart) en via een internetverbinding. De communicatiekosten zijn inbegrepen in je abonnement.

Bescherming tegen sabotage

In geval van poging tot sabotage, zal je alarmsysteem onmiddellijk een signaal sturen naar onze meldkamer. Je alarm heeft ook een batterij zodat het systeem kan functioneren zonder netstroom.


Geniet van een gratis expertise van jouw huis

U moet dit veld invullen.
U moet dit veld invullen.
U moet dit veld invullen.
U moet dit veld invullen.
U moet dit veld invullen.
Klik hier voor meer informatie over hoe wij jouw persoonlijke gegevens verwerken.
Door het formulier in te dienen, ga je ermee akkoord dat wij jouw persoonlijke gegevens verwerken.

*Indien je op 'Bel mij' klikt, betekent dit dat je akkoord gaat dat wij je gaan contacteren voor een vrijblijvende afspraak. Jouw telefoonnumer zal niet voor andere doeleinden gebruikt worden, noch gedeeld worden met derden.

Call me