Woman with smartphone Securitas Home 1902x1190 144dpi

Controle over je woning, waar je ook bent

Naast het beschermen van je huis, vergroot het SecuritasHome alarmsysteem met zijn vele domotica functies ook je controle en je wooncomfort. Waar je ook bent. Dit dankzij de unieke combinatie van slimme componenten, geavanceerde toepassingen en de handige mobiele app. Hierdoor wordt je woning een echte slimme woning.

Vraag je gratis veiligheidsanalyse

De voordelen van een Smart Home

Een smart home doet veel meer dan noodgevallen voorkomen. Het stelt je in staat nog meer van je woning te genieten. Het laat als het ware je woning voor jou werken in plaats van andersom. Zo laat een slimme woning je weten wie er voor de deur staat en kun je deze op afstand ontgrendelen. Een slimme woning stuurt je een bericht wanneer je kinderen thuiskomen en laat je zien met wie. Hij zorgt ervoor dat je geen moment mist van je nieuwe baby…of van je trouwe viervoeter. En zorgt ervoor dat de verlichting aan is als je thuiskomt of juist dat deze altijd uitgaat wanneer jij de deur achter je dichttrekt. Dit is allemaal mogelijk met het intelligente alarmsysteem van SecuritasHome.

De SecuritasHome app FR

Onze app - de duizendpoot voor jouw slimme woning

Ze zijn zeldzaam, de apps die je leven écht vereenvoudigen. Maar de SecuritasHome app is gelukkig een uitzondering: met één enkele app bedien je alle onderdelen van je smart home ecosysteem. Zo heb je niet alleen toegang tot je alarmsysteem, maar ook je bewakingscamera’s, slimme deursloten, slimme verlichting en veel meer. Met de app wordt je smartphone een commandocentrum voor je hele huis.

Meer info over onze app
manage your front door

Bedien je voordeur

Weet wie er voor je deur staat nog voor je opendoet. Zie wie aanbelt, ook al ben je zelf niet thuis. Ontvang dat langverwachte pakje vanop afstand. Doe je deur open en weer op slot, van waar je ook bent. Dankzij onze slimme deurbel met camera en smart lock krijg je volledige controle over je voordeur.

Meer weten?
manage your lighting

Bedien je verlichting

Onze verlichtingsoplossingen helpen je om overal in huis de perfecte sfeer te creëren, maar ze zijn ook een belangrijk onderdeel van je alarmsysteem. Slimme verlichting is vaak de eerste kennismaking met smart home technologie. Je kan deze heel eenvoudig bedienen met je smartphone.

Ontdek meer
Bedien je elektrische apparaten

Maak je apparaten slimmer

‘s Ochtends wakker worden met de geur van verse koffie? Een strijkijzer dat zichzelf uitschakelt? Het kan allemaal heel eenvoudig, want met slimme stopcontacten als onderdeel van je SecuritasHome alarminstallatie, kan je al je elektrische apparaten heel eenvoudig automatiseren en actief besturen.

Meer info
Regels scenes

Regels en Scènes

SecuritasHome Regels en Scènes maken multi-tasking uiterst simpel. Ze zorgen ervoor dat je slimme woning diverse taken automatisch uitvoert of deze doet met één druk op de knop. Stel Regels als standaard in om je huis te automatiseren. Met Scènes kun je juist voor specifieke situaties een reeks acties activeren met de de aanraking van één knop. Beide net iets anders maar even handig!

Lees verder
geo service

Geo-Diensten

Deur vergeten op slot doen? Alarmsysteem niet ingeschakeld? En je bent al goed en wel van huis? Geen probleem! Op basis van eenvoudig ingestelde SecuritasHome Geo-Diensten-regels, krijg je vanzelf een bericht op je smartphone als je deze zaken vergeten bent en kun je alsnog vanop afstand de deur op slot doen en het alarm activeren.

Ontdek meer
Dining room with icons_SecuritasHome

Hoe maak je van je woning een smart home?

Slimme oplossingen zijn vandaag alomtegenwoordig: smartphones, smart watches, slimme camera’s, smart locks en zelfs volledig slimme woningen. Ook jij kan van je woning een ‘smart home’ maken. Zo geniet je van meer comfort, meer veiligheid en/of verbruik je bijvoorbeeld minder energie.

Meer weten
security camera & smart home

Slim Alarm

Alarmsystemen voor particulieren hebben zich de afgelopen jaren erg snel ontwikkeld. Met een slim alarmsysteem beveilig je niet alleen je huis, je maakt heel je woning slimmer.

Ontdek meer

Laat ons jou bellen

Indien je op “Bel mij” klikt, betekent dit dat je akkoord gaat dat wij je gaan contacteren voor een vrijblijvende afspraak. Jouw telefoonnumer zal niet voor andere doeleinden gebruikt worden, noch gedeeld worden met derden.

Vraag een gratis veiligheidsanalyse aan

Na afspraak komen onze experten bij jou langs en maken een gratis veiligheidsanalyse op maat van jouw woning.

Bekijk hier meer informatie over hoe wij jouw persoonlijke gegevens verwerken. Door het formulier in te dienen, ga je ermee akkoord dat wij jouw persoonlijke gegevens verwerken.
Renata - Grez-Doiceau

"De technieker was punctueel, efficiënt, netjes, vriendelijk én nam zijn tijd om mij wegwijs te maken in het systeem. Een top-installatie."

Famille B - pont-à-Celles

"We zijn tevreden over het alarmsysteem en kunnen het systeem gemakkelijk via onze telefoon of het klavier bedienen."

Peter - Meise

"De verkoper lichtte de mogelijkheden van het systeem duidelijk toe en gaf het juiste advies, toegepast op onze woning en onze gezinssituatie."