Woman with smartphone Securitas Home 1902x1190 144dpi

Volledige controle dankzij een smart home

Naast het beschermen van je huis, vergroot ons alarmsysteem met zijn vele domotica functies ook je controle en je wooncomfort. Waar je ook bent. Dit dankzij de slimme componenten, geavanceerde toepassingen en de handige mobiele app. Hierdoor wordt je woning een echte slimme woning.

Vraag je gratis veiligheidsanalyse
manage your front door

Bedien je voordeur

Zie wie er aanbelt, ontvang dat langverwachte pakje en open of doe je deur op slot, van waar je ook bent. Dankzij onze slimme deurbel met camera en onze smart lock krijg je volledige controle over je voordeur.

Meer weten?
Home Back Garden Dusk Lights On Inside Securitas Home 2040x1148 144dpi

Bedien je verlichting

Laat je huis bewoond lijken als je er niet bent en doe alle lampen automatisch uit als je naar bed gaat. Slimme verlichting helpt niet alleen de veiligheid van je woning vergroten, het zorgt ook overal in huis voor de perfecte sfeer.

Ontdek meer
Bedien je elektrische apparaten

Maak je apparaten slimmer

‘s Ochtends wakker worden met verse koffie? Een strijkijzer dat zichzelf uitschakelt als je weggaat? Het kan allemaal heel eenvoudig met de slimme stopcontacten van SecuritasHome.

Meer info
Regels scenes

Regels en Scènes

SecuritasHome Regels en Scènes maken multi-tasking uiterst simpel. Ze laten je slimme woning diverse taken automatisch uitvoeren of deze juist doen met een druk op de knop van je app. Beide net iets anders, maar even handig!

Lees verder

Maak je woning veel slimmer

De smart home componenten van het SecuritasHome alarmsysteem beveiligen je huis niet alleen beter, ze vergroten ook je controle en wooncomfort.

geo service

Geo-Diensten

Deur vergeten op slot te doen? Alarmsysteem niet ingeschakeld? En je bent al goed en wel van huis? Geen probleem! Met onze Geo-Diensten word je gewaarschuwd en kun je vanop afstand de deur op slot doen en het alarm activeren.

Ontdek meer
De SecuritasHome app FR

Bedien alles met één app

De SecuritasHome app biedt eenvoud en controle in één. Want met één enkele app bedien je alle onderdelen van je alarmsysteem, maar ook je bewakingscamera’s, slimme deursloten, verlichting en veel meer. Waar je ook bent.

Meer info over onze app
Dining room with icons_SecuritasHome

Hoe maak je van je woning een smart home?

Slimme oplossingen zijn vandaag alomtegenwoordig: smartphones, smart watches, slimme camera’s, smart locks en zelfs volledig slimme woningen. Ook jij kan van je woning een ‘smart home’ maken. Zo geniet je van meer comfort, meer veiligheid en/of verbruik je bijvoorbeeld minder energie.

Meer weten
security camera & smart home

Slim Alarm

Alarmsystemen voor particulieren hebben zich de afgelopen jaren erg snel ontwikkeld. Met een slim alarmsysteem beveilig je niet alleen je huis, je maakt heel je woning slimmer.

Ontdek meer

Laat ons jou bellen

Ben je al een klant? Bezoek onze contactpagina voor al jouw vragen.

Indien je op “Bel mij” klikt, betekent dit dat je akkoord gaat dat wij je gaan contacteren voor een vrijblijvende afspraak. Jouw telefoonnumer zal niet voor andere doeleinden gebruikt worden, noch gedeeld worden met derden.

Vraag een gratis veiligheidsanalyse aan

Na afspraak komen onze experten bij jou langs en maken een gratis veiligheidsanalyse op maat van jouw woning.

Ben je al een klant? Bezoek onze contactpagina voor al jouw vragen.

Renata - Grez-Doiceau

"De technieker was punctueel, efficiënt, netjes, vriendelijk én nam zijn tijd om mij wegwijs te maken in het systeem. Een top-installatie."

Famille B - pont-à-Celles

"We zijn tevreden over het alarmsysteem en kunnen het systeem gemakkelijk via onze telefoon of het klavier bedienen."

Peter - Meise

"De verkoper lichtte de mogelijkheden van het systeem duidelijk toe en gaf het juiste advies, toegepast op onze woning en onze gezinssituatie."

Marco D. -

"Ik ben zeer tevreden en voel me veilig wanneer ik mijn huis verlaat. Wat ik me ook herinner is de prijs-kwaliteitsverhouding toen ik een keuze moest maken, u was gewoon de beste."

Christophe M. -

"De dag van plaatsing is ook zeer goed verlopen met een goede uitleg van de installateur. Ik heb nog altijd een goed contact met de meldkamer."

Bastin M. - Tubize

"Ik voel me niet alleen veiliger voor inbraken, maar ook mentale gezondheid van mijn gezin speelt een grote rol! Na 2 jaar nog geen enkel probleem of storing gehad."

Lebrun G. - Pont-à-Celles

"Ik ben 72 jaar oud en woon sedert 2 jaar alleen waardoor ik een zéér groot onveiligheidsgevoel had in mijn woning. Sinds de installatie van mijn alarmsysteem ben ik echt gerustgesteld!"

Philippe M. -

"Onze ervaringen met SecuritasHome zijn tot op heden heel positief. De verkoper kwam spontaan en zeker niet opdringerig over. De technieker wist perfect waar hij mee bezig was. "

Gunther R. -

"Er werd vrij vlug een voorstel op maat aangeboden zodat we meteen een idee hadden van de totaalprijs. Nog geen 2 weken later kwam de installateur langs om alles te plaatsen en uitgebreid te testen."

Steven D. -

"We hebben een goede uitleg gekregen van het expert en voldoende info. Bij het installeren van het alarm ging alles vlot en goed."

Ludo V. -

"De meldkamer al een paar keer aan de lijn gehad door verkeerde manipulatie van het klavier.  De reactie was telkens zeer snel en vroegen steeds de ID code."