manage your lighting

Bedien je verlichting

Slimme verlichting helpt je overal in huis de perfecte sfeer creëren, maar het is daarnaast ook een essentieel onderdeel van je beveiligingssysteem.

Vraag je gratis veiligheidsanalyse

Slimme verlichting in je woning

Slimme verlichting is een term voor verlichtingsoplossingen die worden bediend met een smartphone. Ze helpen je om overal in huis de perfecte sfeer te creëren en ze zijn een belangrijk onderdeel van je beveiligingssysteem. Voor vele mensen is slimme verlichting een eerste kennismaking met smart home-technologie.

Lights out

Creëer de juiste sfeer

Met slimme verlichting creëer je de juiste sfeer in huis, waar en wanneer je wilt. Dit kan via vooraf ingestelde Regels en Scènes op de SecuritasHome app. Je kan bijvoorbeeld instellen dat de verlichting op de kamers van de kinderen uitgaat wanneer ze gaan slapen. Of de verlichting bij je voordeur automatisch aangaat wanneer je het slimme slot van je voordeur ontgrendelt.

Meer weten over onze slimme lampen?
Beveilig je woning

Schrik inbrekers af

Een slimme verlichting kan inbrekers afschrikken door je huis bewoond te laten lijken wanneer je er niet bent. Je kan je verlichting op afstand bedienen of realistische schema's instellen die het echte leven nabootsen. Zo kan je de verlichting inschakelen bij zonsondergang of op willekeurige tijdstippen. Of deze instellen om te reageren op je SecuritasHome bewegingssensoren.

Manage je comfort

Slimme lampen, met slimme stopcontacten

SecuritasHome slimme lampen kun je in bestaande lichtvoeten schroeven. Ze sluiten zich automatisch aan op het SecuritasHome netwerk en de app zodat jij kunt instellen waar en wanneer ze zullen branden. Je kunt je verlichting ook managen met behulp van een SecuritasHome slim stopcontact.

Meer weten over onze slimme stopcontacten?

Laat ons jou bellen

Ben je al een klant? Bezoek onze contactpagina voor al jouw vragen.

Indien je op “Bel mij” klikt, betekent dit dat je akkoord gaat dat wij je gaan contacteren voor een vrijblijvende afspraak. Jouw telefoonnumer zal niet voor andere doeleinden gebruikt worden, noch gedeeld worden met derden.

Vraag een gratis veiligheidsanalyse aan

Na afspraak komen onze experten bij jou langs en maken een gratis veiligheidsanalyse op maat van jouw woning.

Ben je al een klant? Bezoek onze contactpagina voor al jouw vragen.