manage your front door

Bedien je voordeur

Weet wie er voor je deur staat voordat je opendoet. Zien wie er aanbelt of dat je langverwachte pakje is gearriveerd, ookal ben je niet thuis. Open en doe je voordeur op slot van waar je ook bent. De slimme oplossingen van SecuritasHome geven je volledige controle over je voordeur.

Vraag je gratis veiligheidsanalyse

Slim de toegang tot je woning beheren

Een deurbel met een camera, ook wel WiFi-deurbel genoemd, en een slim slot, maken je leven een pak veiliger én eenvoudiger. Ontdek alle voordelen van deze twee slimme SecuritasHome oplossingen.

Hoe werkt de slimme deurbel?

Dorbell Skybel Securitas Home

Zie wat er bij je voordeur gebeurt met een slimme cameradeurbel

Een slimme deurbel met camera stuurt meteen een melding naar je smartphone als er iemand aanbelt. Je ziet dan de bezoeker en je kan met hem praten, ook als je zelf niet thuis bent. Inbrekers bellen vaak eerst aan voordat ze ergens inbreken. De slimme deurbel met video is dus een prima voorzorgsmaatregel om ze af te schrikken.

Meer weten over onze slimme deurbel?
unlock your door

Ontgrendel je deur waar je ook bent met een slim slot

Wil je jouw niveau van beveiliging en controle naar een nog hoger niveau tillen? Installeer dan ook een slim slot. Bevestig de identiteit van je bezoeker via de deurbel-camera en open daarna het slot vanop afstand. Zo kun je via de app bijvoorbeeld de bezorger van je pakje binnen laten, zien dat hij vertrekt en de deur weer op slot doen.

Meer weten over ons slimme deurslot?
Deel verdachte activiteiten

Deel verdachte activiteiten

Een slimme deurbel met camera is tegelijk een beveiligingscamera. Bij beweging begint de camera automatisch op te nemen, ook als de persoon niet aanbelt. De beelden worden vervolgens naar je app doorgestuurd. Als er iets verdachts gaande is, kan je de videoclip downloaden en doorsturen om eventueel actie te laten ondernemen.

friends family

Handig voor vrienden en familie

De meeste mensen komen gelukkig met goede bedoelingen aan je deur. En een slimme deurbel met camera kan makkelijk bijhouden wanneer er vrienden of familie aan de deur staan. Je kan ook een notificatie instellen zodat je het altijd weet wanneer je kinderen thuiskomen. Met een slim slot kun je ze vervolgens binnenlaten, ook al ben je zelf niet thuis.

Smart Dorbell Securitas Home

Het blijft natuurlijk ook gewoon een deurbel

Je slimme deurbel met camera werkt niet alleen als bewakingscamera, het is ook écht een deurbel. Wel handig, zeker voor ouders met jonge kinderen: je kan het geluid ook muten. Dan krijg je enkel een melding op je smartphone. Slapende kinderen worden dus niet gestoord, maar je loopt ook geen enkele bezoeker mis.

Laat ons jou bellen

Ben je al een klant? Bezoek onze contactpagina voor al jouw vragen.

Indien je op “Bel mij” klikt, betekent dit dat je akkoord gaat dat wij je gaan contacteren voor een vrijblijvende afspraak. Jouw telefoonnumer zal niet voor andere doeleinden gebruikt worden, noch gedeeld worden met derden.

Vraag een gratis veiligheidsanalyse aan

Na afspraak komen onze experten bij jou langs en maken een gratis veiligheidsanalyse op maat van jouw woning.

Ben je al een klant? Bezoek onze contactpagina voor al jouw vragen.