geo service

Geo-Diensten

Beheer je woning op basis van je locatie.

Vraag je gratis veiligheidsanalyse

Beheer je woning met je locatie

Een huis met een intelligent alarmsysteem van SecuritasHome maakt je woning niet alleen veiliger, het maakt deze ook een stuk nuttiger. Bijvoorbeeld met behulp van Geo-Diensten. Deze dienst gebruikt de locatie van je smartphone om te begrijpen waar je bent en welke richting je opgaat. Op basis van eenvoudig ingestelde Geo-Diensten-regels, kun je je slimme woning opdrachten voor je laten uitvoeren. Geo-Diensten zijn in elk SecuritasHome beveiliginssysteem inbegrepen, zonder extra kosten.

Man leaving

Alarm vergeten aan te zetten?

Meestal besef je het pas als je goed en wel van huis bent: je bent de deur vergeten op slot doen, je alarm is niet ingeschakeld. Met onze Geo-Diensten kun je instellen om dan automatisch een bericht te krijgen als je een bepaalde afstand bij je huis vandaan bent. Vervolgens kun je via de app vanop afstand je deur op slot doen en je alarm inschakelen.

Lights out

Licht uit als je gaat

Je merkt het vaak… Je komt thuis na je werk en die ene lamp is nog steeds aan het branden, het koffieapparaat pruttelt acht uur later nog of je bent de deur vergeten op slot te draaien. Met een Geo-Diensten regel is dit eenvoudig te verhelpen. Als deze via de SecuritasHome app registreert dat je vertrokken bent, schakelt ze automatisch de slimme lampen en stopcontacten uit. De deur gaat automatisch op slot.

Beveilig je woning

Comfortabel thuiskomen

Terug onderweg naar huis werken de Geo-Diensten in de omgekeerde volgorde, zodat jij comfortabel kan thuiskomen. Je moet niet meer zoeken naar je sleutel bij de voordeur. Of een onveilig gevoel krijgen in het donker. Met behulp van Geo-Diensten kun je instellen dat je slimme verlichting vanzelf aanspringt. Zo kom je altijd comfortabel thuis.

Happy family on devices

Veiligheidscamera’s pauzeren

Als er niemand thuis is, wil je graag de activiteiten zien door je slimme beveiligingscamera's. Als je echter wel thuis bent, heb je natuurlijk geen video-alert nodig telkens wanneer de kinderen door het huis rennen. Door middel van Geo-Diensten kun je automatisch alle opnameschema's van je camera's pauzeren wanneer je thuis bent.

security camera & smart home

Persoonlijke Geo-instellingen

Regels voor je Geo-Diensten stel je in op basis van de afstand die je van je huis verwijderd bent en welke richting je opgaat. Eén enkele Geo-instelling zal niet elke taak perfect uitvoeren. Zo zal je bijvoorbeeld het licht willen aandoen op de oprit en in de gang als je aankomt en zorgen dat het koffieapparaat uit is als je gaat. Daarom kun je diverse Geo-regels creëren naar jouw specifieke wensen.

Laat ons jou bellen

Ben je al een klant? Bezoek onze contactpagina voor al jouw vragen.

Indien je op “Bel mij” klikt, betekent dit dat je akkoord gaat dat wij je gaan contacteren voor een vrijblijvende afspraak. Jouw telefoonnumer zal niet voor andere doeleinden gebruikt worden, noch gedeeld worden met derden.

Vraag een gratis veiligheidsanalyse aan

Na afspraak komen onze experten bij jou langs en maken een gratis veiligheidsanalyse op maat van jouw woning.

Ben je al een klant? Bezoek onze contactpagina voor al jouw vragen.