Regels scenes

SecuritasHome Regels en Scènes

SecuritasHome Regels en Scènes maken multi-tasken uiterst simpel. Ze zorgen ervoor dat je slimme woning diverse taken altijd automatisch uitvoert of met één druk op de knop.

Vraag je gratis veiligheidsanalyse

Maak multi-tasken eenvoudig

Stel SecuritasHome Regels als standaard in om je huis te automatiseren en je leven makkelijker te maken. Met Scènes kun je voor specifieke situaties een reeks acties activeren met de de aanraking van een knop. Beide net iets anders, maar even handig!

regels

SecuritasHome Regels

Stel Regels in waarmee je slimme huis bepaalde activiteiten standaard uitvoert in specifieke situaties. Denk bijvoorbeeld aan het uitschakelen van je beveiligingssysteem wanneer je de voordeur ontgrendelt. Of bijvoorbeeld het inschakelen van de lichten wanneer je je voordeur ontgrendelt of de straat inrijdt. Je kunt Regels instellen voor specifieke apparaten, tijdstippen of bijvoorbeeld voor Geo-diensten om je huis te automatiseren op basis van de locatie van je smartphone.

scenes

SecuritasHome Scènes

Met Scènes activeer je een reeks acties voor een specifieke situatie met één druk op de knop van je SecuritasHome app. Zo kun je Scènes maken voor de situatie Weg, Thuis, Filmavond… Elke Scène kan meerdere slimme onderdelen van je SecuritasHome systeem bedienen. Gebruik bijvoorbeeld de Scène 'Weg' om in één moeite je alarmsysteem aan te zetten, de deuren op slot te doen en het koffieapparaat, strijkijzer de lichten uit te schakelen.

scenes voicecontrol

Scènes via stemcontrole

Je SecuritasHome app is niet de enige manier om een ​​Scène uit te voeren. Je kan ook je stem gebruiken. Onze stembesturingsopties Alexa en Siri bieden je gemak en controle wanneer je thuis multitaskt. Klaar om de dag te beginnen? Alexa zal SecuritasHome voor je wakker maken. Thuiskomen in het donker? Een snelle Siri-spraakopdracht is voldoende om de voordeur te ontgrendelen.

Laat ons jou bellen

Ben je al een klant? Bezoek onze contactpagina voor al jouw vragen.

Indien je op “Bel mij” klikt, betekent dit dat je akkoord gaat dat wij je gaan contacteren voor een vrijblijvende afspraak. Jouw telefoonnumer zal niet voor andere doeleinden gebruikt worden, noch gedeeld worden met derden.

Vraag een gratis veiligheidsanalyse aan

Na afspraak komen onze experten bij jou langs en maken een gratis veiligheidsanalyse op maat van jouw woning.

Ben je al een klant? Bezoek onze contactpagina voor al jouw vragen.