security camera & smart home

Slim Alarm

Alarmsystemen voor particulieren hebben zich de afgelopen jaren erg snel ontwikkeld. Met een slim alarmsysteem beveilig je niet alleen je huis, je maakt heel je woning slimmer.

Vraag je gratis veiligheidsanalyse

Maak je woning veel slimmer

Dankzij innovatieve functies en apps voor je smartphone zijn slimme alarmsystemen gemakkelijk in het gebruik. Je bedient ze vanop afstand en bent altijd op de hoogte van wat er in je huis gebeurt. Een écht slim alarmsysteem bestaat uit een ecosysteem van verschillende apparaten, dat heel je woning verbindt en dat je met behulp van één eenvoudige app bedient. Door verschillende smart apparaten te verbinden met het alarmsysteem, wordt het totale systeem slimmer dan de verschillende apparaten afzonderlijk.

Een modern, smart alarmsysteem heeft een onverbreekbare verbinding met het mobiele netwerk. Hierdoor ben je altijd zeker van een veilige verbinding met de hulpdiensten, die sabotage-proof is. Zelfs tijdens een stroompanne of wanneer een internetkabel wordt doorgeknipt, blijft het systeem werken via het gsm-netwerk. Het smart alarmsysteem maakt gebruik van sensoren doorheen het huis. Ze registreren beweging en dragen zo bij aan je veiligheid. Natuurlijk kan je deze sensoren ook gebruiken om de rest van de woning slimmer te maken. Bijvoorbeeld door de verlichting aan de sensoren te koppelen zodat er een lamp aangaat wanneer je de voordeur opent. Je kan zulke scènes heel eenvoudig instellen via de SecuritasHome app.

  • Always On

    Een smart alarmsysteem is voor meer dan noodgevallen alleen. Dankzij sensoren in je woning, weet je altijd wat er in en rondom jouw huis gebeurt en krijg je real time notificaties op je app.

  • Professioneel

    Een slim alarmsysteem is 24/7 verbonden met een meldkamer. Niets geeft zo’n veilig gevoel.

  • Geolocatie

    Een smart home alarmsysteem kan je activeren vanop afstand. Via geolocalisatie stuurt het systeem je zelfs een herinnering als je het vergeet.

Laat ons jou bellen

Indien je op “Bel mij” klikt, betekent dit dat je akkoord gaat dat wij je gaan contacteren voor een vrijblijvende afspraak. Jouw telefoonnumer zal niet voor andere doeleinden gebruikt worden, noch gedeeld worden met derden.

Vraag een gratis veiligheidsanalyse aan

Na afspraak komen onze experten bij jou langs en maken een gratis veiligheidsanalyse op maat van jouw woning.

Bekijk hier meer informatie over hoe wij jouw persoonlijke gegevens verwerken. Door het formulier in te dienen, ga je ermee akkoord dat wij jouw persoonlijke gegevens verwerken.