Smart home

Smart Home

Een smart home bestaat uit een ecosysteem van verschillende apparaten dat je volledige woning verbindt. Je bedient het met één eenvoudige app. Door verschillende slimme toestellen aan het alarmsysteem te koppelen, wordt het hele systeem slimmer dan de verschillende apparaten afzonderlijk.

Vraag je gratis veiligheidsanalyse

  • Automatiseren via de app

    De app is het centrale hart van je smart home. Je kan er alle slimme toestellen mee aansturen en monitoren. Bovendien kan je heel wat processen automatiseren via scènes.

  • Veilig verbonden

    Je smart home heeft een onverbreekbare verbinding met het mobiele netwerk, waardoor je altijd zeker bent van een veilige verbinding met hulpdiensten, ook zonder stroom of internet.

  • Geolocalisatie

    Een smart home kan je activeren en monitoren vanop afstand. Mocht je het alarmsysteem vergeten inschakelen, zal geolocalisatie je zelfs een herinnering sturen.

De voordelen van een slimme woning

Een smart home doet veel meer dan noodgevallen voorkomen. Dankzij de sensoren in de hele woning, weet je altijd wat er in en rondom jouw huis gebeurt en ontvang je real time notificaties. Zo ontvang je bijvoorbeeld een bericht wanneer je kind thuis is gekomen of wanneer een raam langer dan gewoonlijk open staat.


De sensoren in je huis registreren beweging en dragen zo bij aan jouw veiligheid. Natuurlijk kan je deze sensoren ook gebruiken om de rest van de woning slimmer te maken. Bijvoorbeeld door er verlichting aan te koppelen: je kan een lamp laten aanspringen wanneer je de voordeur opent. Het slimme alarmsysteem in je huis is bovendien 24/7 verbonden met onze meldkamer. Niets geeft zo’n veilig gevoel als de wetenschap dat een professional in actie kan komen als het nodig is. Of het nu gaat om een inbraak of een brandalarm, het geeft rust om te weten dat er hulp onderweg is, ongeacht waar je zelf bent.

Laat ons jou bellen

Ben je al een klant? Bezoek onze contactpagina voor al jouw vragen.

Indien je op “Bel mij” klikt, betekent dit dat je akkoord gaat dat wij je gaan contacteren voor een vrijblijvende afspraak. Jouw telefoonnumer zal niet voor andere doeleinden gebruikt worden, noch gedeeld worden met derden.

Vraag een gratis veiligheidsanalyse aan

Na afspraak komen onze experten bij jou langs en maken een gratis veiligheidsanalyse op maat van jouw woning.

Ben je al een klant? Bezoek onze contactpagina voor al jouw vragen.