our services

Onze dienstverlening

SecuritasHome biedt je het beste van Securitas: kwaliteitsvolle diensten met een menselijke dimensie waarin jouw veiligheid en wensen centraal staan. Dat geeft gemoedsrust.

Vraag je gratis veiligheidsanalyse
Securitas Home Control room

24/7 monitoring door onze meldkamer

In de officiële SecuritasHome meldkamer staan getrainde beveiligingsprofessionals 24/7 in voor jouw veiligheid. Bewaking door een meldkamer is niet de standaard bij veel andere alarmsystemen. Wel bij SecuritasHome. Dat geeft gemoedsrust.

24/7 monitoring door onze meldkamer
Garde securitas 1440x988 144dpi

Interventie is altijd dichtbij

De officiële Securitas mobiele bewakingsagenten komen snel ter plaatse als er zich een incident voordoet. Securitas heeft het meest fijnmazige netwerk van mobiele bewakingsagenten in het land. Onze mensen zijn geslaagd voor de strenge aanwervingsprocedure en krijgen de beste veiligheidstraining op de Belgische markt.

Interventie is altijd dichtbij
Shutterstock 735346315

Analyse door onze experts

Elke woonsituatie is anders. Daarom maakt een expert een veiligheidsanalyse bij jou thuis. Op basis daarvan en met jouw wensen stelt hij een persoonlijk beveiligingsplan op. Zo zorgen we voor de optimale beveiliging van jouw huis.

Analyse door onze experts
professional installation

Professionele alarminstallatie voor jouw woning

Professionele techniekers zorgen voor de installatie van jouw systeem. Dat neemt een boel werk uit handen en geeft gemoedsrust. Zij monteren alle componenten en sluiten ze correct aan. Vervolgens stellen ze het alarmsysteem in volgens jouw wensen en leggen ze je precies uit hoe alles werkt. Zo functioneert het systeem optimaal.

Professionele alarminstallatie
control room

Technische Helpdesk

Heb je een vraag over een bepaalde configuratie of is er een technisch probleem dat je niet meteen zelf kan oplossen? Onze technische helpdesk staat klaar om je te helpen.

Technische Helpdesk
Securitas Home Packshot

Ontdek onze producten

Het slimme, draadloze alarmsysteem van SecuritasHome wordt volledig op maat gemaakt voor elke woning. Alle systeemonderdelen van het uitgebreide productaanbod zijn getest volgens de strenge Securitas normen. Het systeem is bovendien zo ontwikkeld dat het eenvoudig valt uit te breiden als jouw behoeften veranderen. Zo kan je jarenlang zorgeloos je woning en alles wat je lief is beschermen.

Ontdek onze producten

De voordelen van SecuritasHome

  • 24/7 beschermd én bewaakt

    Je woning wordt 24/7 beschermd én bewaakt door de systemen en meldkamer van de wereldwijde leider in professionele beveiliging.

  • Vlot te bedienen. Eén systeem met één mobiele app

    Waar je ook bent, je bedient je alarmsysteem en je houdt je woning in de gaten met één eenvoudige mobiele app.

  • Professioneel geïnstalleerd, op maat voor jou

    Het alarmsysteem is draadloos, flexibel en volledig op maat naar jouw wensen, met installatie bij jou thuis door een van onze beveiligingsexperts.

Vraag een gratis veiligheidsanalyse aan

Na afspraak komen onze experten bij jou langs en maken een gratis veiligheidsanalyse op maat van jouw woning.

Ben je al een klant? Bezoek onze contactpagina voor al jouw vragen.