Dienstverlening met een menselijke kant

SecuritasHome biedt je het beste van Securitas : kwaliteitsvolle diensten met een menselijke dimensie. Dat zorgt voor jouw gemoedsrust.

Helpdesk 2 guards

24/7 meldkamer

De Securitas meldkamer is het hart van ons bedrijf. Hier komen alle oproepen binnen. Onze operatoren zijn opgeleid om elke situatie zo goed mogelijk in te schatten.

Securitas intervention mobile

Interventie door Securitas

Onze bewakingsagenten zijn getraind om elke situatie goed in te schatten en correct te handelen op het terrein. Dankzij onze uitgebreide mobiele basis zijn we meestal snel ter plaatse.

Couple with expert

Analyse van je woning door een expert

Jouw veiligheid staat bij ons voorop. Daarom nemen we graag vooraf een kijkje zodat we de risico’s kunnen inschatten en de juiste component kunnen voorstellen op de juiste plaats.

Installation système d'alarme SecuritasHome

Installatie door een professionele technieker

Geselecteerde en gecertifieerde partners doen de installatie, waardoor wij de juiste aansluiting op onze alarmcentrale garanderen.

Technische helpdesk om je bij te staan bij problemen of vragen

Heb je een vraag over een bepaalde configuratie of is er een technisch probleem dat je niet meteen zelf kan oplossen? Onze technische helpdesk staat klaar om je hierbij te helpen.

Een alarmsysteem met meldkamer, de enige garantie op echte beveiliging


U moet dit veld invullen.
U moet dit veld invullen.
U moet dit veld invullen.
U moet dit veld invullen.
U moet dit veld invullen.
Klik hier voor meer informatie over hoe wij uw persoonlijke gegevens verwerken.
Door het formulier in te dienen, gaat u ermee akkoord dat wij uw persoonlijke gegevens verwerken.

*Indien u op 'Bel mij' klikt, betekent dit dat u akkoord gaat dat wij u gaan contacteren voor een vrijblijvende afspraak. Uw telefoonnumer zal niet voor andere doeleinden gebruikt worden, noch gedeeld worden met derden.

Call me