Garde securitas 1440x988 144dpi

Interventie is altijd dichtbij

De officiële Securitas mobiele bewakingsagenten komen snel ter plaatse als er zich een incident voordoet. Securitas heeft het meest fijnmazige netwerk van mobiele bewakingsagenten in het land. Onze mensen zijn geslaagd voor de strenge aanwervingsprocedure en krijgen de beste veiligheidstraining op de Belgische markt.

Vraag je gratis veiligheidsanalyse

De beste professionals waken over jouw woning

Alle Securitas mobiele bewakingsagenten zijn getraind om een breed scala aan incidenten goed in te schatten en vervolgens adequaat te handelen. Onze bewakingsagenten zijn scherp getraind op opmerkzaamheid, ze hebben oog voor detail. Ze hebben bovendien allemaal een grondige EHBO-opleiding achter de rug, waardoor ze de juiste zorgen kunnen toedienen, moest het nodig blijken.

Worldwide leader

Securitas, wereldwijde leider in professionele beveiliging

Securitas is wereldwijd leider op het vlak van professionele beveiliging. We zijn actief in uiteenlopende industrieën en segmenten, van de kleinste winkels tot de grootste luchthavens. In België werken we onder andere voor de Europese Commissie, Nato, Swift, Carrefour, Charleroi Airport, en Ikea. Mensen staan bij ons centraal: Bij het zorgdragen voor hun veiligheid én bij het leveren van onze hoogwaardige diensten. Wij helpen de wereld veiliger te maken. Met SecuritasHome brengen we die veiligheid ook bij jou thuis.

Meer weten?

Laat ons jou bellen

Ben je al een klant? Bezoek onze contactpagina voor al jouw vragen.

Indien je op “Bel mij” klikt, betekent dit dat je akkoord gaat dat wij je gaan contacteren voor een vrijblijvende afspraak. Jouw telefoonnumer zal niet voor andere doeleinden gebruikt worden, noch gedeeld worden met derden.

Vraag een gratis veiligheidsanalyse aan

Na afspraak komen onze experten bij jou langs en maken een gratis veiligheidsanalyse op maat van jouw woning.

Ben je al een klant? Bezoek onze contactpagina voor al jouw vragen.