Securitas Home Control room

24/7 monitoring door onze meldkamer

In de officiële SecuritasHome meldkamer staan getrainde beveiligingsprofessionals 24/7 in voor jouw veiligheid. Bewaking door een meldkamer is niet de standaard bij veel andere alarmsystemen. Wel bij SecuritasHome. Dat geeft gemoedsrust.

Vraag je gratis veiligheidsanalyse

Wat doet onze meldkamer?

SecuritasHome maakt gebruik van de officiële Securitas meldkamer. Mocht je alarmsysteem verdachte activiteiten signaleren in of rond je woning, dan stuurt het systeem een oproep naar de meldkamer. Deze is 24/7 bemand. Een getrainde beveiligingsprofessional beoordeelt elke situatie en stuurt er, indien nodig, een Securitas veiligheidsagent op af. Bij ernstige situaties worden ook de hulpdiensten als ambulance, politie en brandweer meteen gewaarschuwd.

control room

Wat is de toegevoegde waarde van een meldkamer?

Is een meldkamer echt nodig? Kan je slimme alarmsysteem je niet eenvoudig waarschuwen bij verdachte activiteiten? Natuurlijk wel, maar wil je zelf de verantwoordelijkheid om elke situatie te beoordelen? Besteed je die verantwoordelijkheid niet liever uit aan een professional die 24/7 alert is? Je kan immers heel gemakkelijk een belangrijke melding missen. Bijvoorbeeld in de fitness, als je je telefoon op stil staat, of wanneer je slaapt.

Vraag je gratis veiligheidsanalyse
intervention

Securitas, wereldwijde leider in professionele beveiliging

Securitas is wereldwijd leider op het vlak van professionele beveiliging. We zijn actief in uiteenlopende industrieën en segmenten, van de kleinste winkels tot de grootste luchthavens. In België werken we onder andere voor de Europese Commissie, Nato, Swift, Carrefour, Charleroi Airport, en Ikea. Mensen staan bij ons centraal: Bij het zorgdragen voor hun veiligheid én bij het leveren van onze hoogwaardige diensten. Wij helpen de wereld veiliger te maken. Met SecuritasHome brengen we die veiligheid ook bij jou thuis.

Meer weten?

Laat ons jou bellen

Ben je al een klant? Bezoek onze contactpagina voor al jouw vragen.

Indien je op “Bel mij” klikt, betekent dit dat je akkoord gaat dat wij je gaan contacteren voor een vrijblijvende afspraak. Jouw telefoonnumer zal niet voor andere doeleinden gebruikt worden, noch gedeeld worden met derden.

Vraag een gratis veiligheidsanalyse aan

Na afspraak komen onze experten bij jou langs en maken een gratis veiligheidsanalyse op maat van jouw woning.

Ben je al een klant? Bezoek onze contactpagina voor al jouw vragen.