professional installation

Professionele alarminstallatie voor jouw woning

Professionele techniekers zorgen voor de installatie van jouw systeem. Dat neemt een boel werk uit handen en geeft gemoedsrust. Zij monteren alle componenten en sluiten ze correct aan. Vervolgens stellen ze het alarmsysteem in volgens jouw wensen en leggen ze je precies uit hoe alles werkt. Zo functioneert het systeem optimaal.

Vraag je gratis veiligheidsanalyse
Safesecurity Still36

Plaatsen van de onderdelen

De componenten van het alarmsysteem correct plaatsen, is nauwkeurig werk. De verschillende componenten hebben hun specifieke kenmerken: bijvoorbeeld voor binnen, voor buiten, met bewegings- of lichtdetectie of met een ingebouwde camera. Een professionele technicus kent de werking van elke component in detail. Zo weet hij bijvoorbeeld wat het bereik is van elke camera en welke gevoelige stoorzenders er kunnen zijn. Hij installeert de juiste componenten op de juiste plaats én op de juiste manier. Zo functioneert het systeem optimaal.

Vraag je gratis veiligheidsanalyse
Securitas hemlarm notiser hand

Instellen van het alarm

Als alle componenten geïnstalleerd zijn, is het belangrijk om het systeem juist in te stellen. De professionele installateur helpt je daarbij. Zo zal hij onder meer de app op je smartphone downloaden en activeren, wachtwoorden en gebruikersaccounts instellen, instellen wanneer je meldingen wil ontvangen, etc. De specialist gaat ook je Geo-diensten instellen, waardoor je meldingen krijgt als je je huis verlaat. Hij helpt je ook Scènes te bepalen om een aantal handelingen in specifieke situaties te automatiseren. Natuurlijk krijg je van alles uitleg.

Vraag je gratis veiligheidsanalyse
Happy couple relaxing at home

In lijn met de wetgeving

De wetgeving rond alarmsystemen is ingewikkeld. Als je systeem met camera’s werkt, heb je al snel te maken met de wet op de privacy. Wil je een buitensirene, dan moet je dat alarm verplicht laten plaatsen door een vakman. Onze professionele installateurs kennen alle details inzake wetgeving, hij kan ze aan je uitleggen en ervoor zorgen dat ze worden nageleefd.

Vraag je gratis veiligheidsanalyse

Laat ons jou bellen

Ben je al een klant? Bezoek onze contactpagina voor al jouw vragen.

Indien je op “Bel mij” klikt, betekent dit dat je akkoord gaat dat wij je gaan contacteren voor een vrijblijvende afspraak. Jouw telefoonnumer zal niet voor andere doeleinden gebruikt worden, noch gedeeld worden met derden.

Vraag een gratis veiligheidsanalyse aan

Na afspraak komen onze experten bij jou langs en maken een gratis veiligheidsanalyse op maat van jouw woning.

Ben je al een klant? Bezoek onze contactpagina voor al jouw vragen.