SecuritasHome header

Hoeveel kost een alarmsysteem?

Bij SecuritasHome vinden we dat een goede bescherming voor iedereen toegankelijk moet zijn. Draadloos toepasbaar in elke woning, op maat ontworpen met professionele componenten die ondersteund worden door onze meldkamer - én tegen een prijs die voor een breed publiek toegankelijk is.

Om een idee te geven van de kost van zo een echte beveiliging op maat, laten we het woord aan een paar van onze klanten.

Getuigenissen

House

Een alleenstaande woning met een omheinde tuin

Situatie: Gezin met kinderen en 2 katten. Installatiekosten voor het systeem: € 1088.

De verkoper heeft ons goed advies gegeven om de juiste componenten te kiezen, en de plaatsing ervan af te stemmen op onze situatie. Daardoor hebben we geen valse alarmen met onze katten én zijn we toch goed beveiligd. Onze tip: kijk zeker of er een actie loopt op de website. Wij hebben daardoor toch een mooie korting gekregen!

*fictieve foto ter bescherming van de privacy

Terraced houses

Een rijwoning met stadstuin

Situatie: Gezin met tieners. Installatiekosten voor het systeem: € 819.

De bediening via smartphone is handig in een gezin met tieners. Niet alleen is het voor hen gemakkelijk om het systeem aan/uit te schakelen als ze thuiskomen van school, maar kan ik ook vanop afstand het alarm opzetten indien ze dit vergeten."

*fictieve foto ter bescherming van de privacy

Pexels george becker 129494

Appartement 1 kamer

Situatie : Alleenstaand op een appartement. Installatiekosten voor het systeem: € 637.

"Ik was aangenaam verrast. Zowel de verkoop als de installatie verliepen zeer vlot. Toen ik mijn raam veranderde, was er dezelfde dag nog een technicus beschikbaar om de sensor te vervangen. Een paar keer was ik vergeten dat het alarm aan stond en had ik mijn schuifraam opengezet. Telkens werd ik enkele seconden later gecontacteerd door de meldkamer, wat niet het geval was met mijn oude alarm toen ik nog in Frankrijk woonde. Dit is erg geruststellend! Ik heb mijn abonnement moeten opzeggen toen ik naar een serviceflat verhuisde, maar als ik het opnieuw zou moeten doen, zou ik SecuritasHome zonder aarzelen gebruiken."

*fictieve foto ter bescherming van de privacy

Guard mobile unit

Waarom maandelijkse kosten?

Onze alarmsystemen zijn verbonden met de INCERT gecertificeerde Securitas alarmcentrale. Enkel een alarmsysteem met een verbinding naar een alarmcentrale kan u echte beveiliging bezorgen. Het zorgt er namelijk voor dat de politie en/of hulpdiensten verwittigd worden in geval van een incident. Samen met het mobiele bewakingsnetwerk van Securitas, het dichtste in België, garandeert dit de kortste reactietijden in geval van een alarm. Bovendien kan u genieten van technische support in geval van problemen, en kan u gebruik maken van een uniek en bekroond gebruikersplatform.


House vs apartement

Vanwaar de verschillen in prijs tussen een huis en een appartement?

Een flat in de stad heeft natuurlijk niet dezelfde beveiligingsbehoefte als een huis met vier gevels. Gelukkig heeft de hoeveelheid van de meeste onderdelen geen invloed op de maandelijkse kosten van het alarmsysteem. Dit is helaas niet het geval voor de binnen- en buitencamera's en de slimme deurbel, die een beveiligde verbinding met extra maandelijkse kosten vereisen.

Vraag een gratis veiligheidsanalyse aan

Na afspraak komen onze experten bij jou langs en maken een gratis veiligheidsanalyse op maat van jouw woning.

Ben je al een klant? Bezoek onze contactpagina voor al jouw vragen.