Securitas Home Packshot v2

De diensten en producten van ons alarmsysteem

Het SecuritasHome aanbod van diensten en producten zorgt voor de bescherming en controle van jouw woning, en alles wat je dierbaar is.

Vraag je gratis veiligheidsanalyse
Securitas Home Securitas mobile guard

De dienstverlening bij ons slimme alarmsysteem

Bij onze dienstverlening staan jouw veiligheid en wensen centraal. Daarom maken de onderstaande diensten standaard onderdeel uit van elk SecuritasHome beveiligingssysteem.

Securitas Home Packshot

De producten van ons slimme alarmsysteem

Elke thuissituatie heeft zijn eigen behoeften qua beveiliging en controle. SecuritasHome past zich daaraan aan dankzij een uitgebreid en flexibel inzetbaar productaanbod in de onderstaande categorieen:

De SecuritasHome app FR

De SecuritasHome app - jouw duizendpoot

Ze zijn zeldzaam, de apps die je leven écht vereenvoudigen. Maar de SecuritasHome app is gelukkig een uitzondering: met één enkele app bedien je alle onderdelen van je smart-home ecosysteem. Zo heb je niet alleen toegang tot je beveiligingssysteem, maar ook je camera’s, slimme deursloten, slimme verlichting en veel meer. Met de app wordt je smartphone een commandocentrum voor je hele huis.

Meer weten?

Laat ons jou bellen

Indien je op “Bel mij” klikt, betekent dit dat je akkoord gaat dat wij je gaan contacteren voor een vrijblijvende afspraak. Jouw telefoonnumer zal niet voor andere doeleinden gebruikt worden, noch gedeeld worden met derden.

Wat maakt SecuritasHome zo uniek?

  • 24/7 permanent beschermd én bewaakt

    Je woning wordt 24/7 beschermd en bewaakt door de systemen en de meldkamer van de wereldwijde leider in professionele beveiliging.

  • Vlot te bedienen, met één mobiele app

    Waar je ook bent, je bedient je alarmsysteem en je houdt je woning in de gaten met één eenvoudige mobiele app.

  • Professioneel geïnstalleerd, op maat voor jou

    Het alarmsysteem is draadloos, flexibel en volledig op maat naar jouw wensen, met installatie bij jou thuis door een van onze beveiligingsadviseurs.

Renata - Grez-Doiceau

"De technieker was punctueel, efficiënt, netjes, vriendelijk én nam zijn tijd om mij wegwijs te maken in het systeem. Een top-installatie."

Famille B - pont-à-Celles

"We zijn tevreden over het alarmsysteem en kunnen het systeem gemakkelijk via onze telefoon of het klavier bedienen."

Peter - Meise

"De verkoper lichtte de mogelijkheden van het systeem duidelijk toe en gaf het juiste advies, toegepast op onze woning en onze gezinssituatie."

Vraag een gratis veiligheidsanalyse aan

Na afspraak komen onze experten bij jou langs en maken een gratis veiligheidsanalyse op maat van jouw woning.

Bekijk hier meer informatie over hoe wij jouw persoonlijke gegevens verwerken. Door het formulier in te dienen, ga je ermee akkoord dat wij jouw persoonlijke gegevens verwerken.