Mission Securitas Securitas Home

Ons team

Sinds haar oprichting heeft Securitas als missie om bij te dragen aan een veiligere wereld. Met SecuritasHome start de beveiliging bij jou thuis, , door alles wat voor jou belangrijk is te beschermen. Het SecuritasHome team maakt er elke dag werk van om deze waarden in de praktijk te brengen. uit te dragen. Maak kennis met Cedric, Benoit, Ronald en Benjamin.

Ced team page white

Cédric Le Blévennec, Director

Sinds 2016, toen SecuritasHome gelanceerd werd, is het mijn verantwoordelijkheid om onze oplossing op de Belgische markt te zetten. Ik beschouw het ondertussen dan ook een beetje als mijn ‘baby’. We zijn erg fier dat we een robuuste en innovatieve oplossing kunnen bieden. Zowel het team dat we hebben opgebouwd, alsook als de partnerships die we in de loop van de jaren hebben uitgewerkt zijn voor mij een bron van trots. Ze stellen ons in staat om een kwaliteitsservice te bieden op een zeer menselijke manier. Af en toe nemen we met het team de tijd om een fietsuitstap te maken. Dan bespreken we de punten die nog te verbeteren zijn en hoe we ervoor kunnen zorgen dat jij tevreden blijft met onze service.

DA5 3949 3

Benoit Van Maele, Marketing Manager

Als huismus (met Home Sweet Home als motto) en technologiefan heb ik altijd een hoog prioriteit gegeven aan thuiscomfort. Wat is er dan logischer dan in maart 2021 lid te worden van het SecuritasHome team, expert in huisbeveiliging en domotica? Wat vind ik leuk aan mijn werk ? Communiceren over een product dat voorziet in een echte behoefte, de wereld veiliger maakt en de levenskwaliteit voor gebruikers verbetert. Met de negatieve impact van de gezondheidscrisis op de geestelijke gezondheid is het tegenwoordig belangrijk om het algemeen veiligheidsgevoel te versterken. Als ik één voordeel van SecuritasHome naar voren moet brengen, is het de alles-in-één eigenschap, met beveiliging en domotica gecombineerd in één applicatie.

Ron team page white backgd

Ronald, Customer Operations Manager

Ik kwam bij Securitas in april 2017, toen SecuritasHome bijna uit de conceptfase was. Dankzij de voortdurende groei, passioneert mijn werk me vandaag nog steeds evenveel als bij de start: de groei van de alarmoplossing zelf en de groei van de collega’s die van SecuritasHome een succesverhaal maken, elke dag opnieuw. De combinatie van state-of-the-art technologie, aangepaste processen en competente, gemotiveerde mensen is wat ons in staat stelt om jouw huis en gezin te beschermen. Ik zie mezelf in mijn rol als het bindmiddel dat ervoor zorgt dat al deze puzzelstukken perfect in elkaar passen. Mijn favoriete onderdeel van onze oplossing is de mogelijkheid om de binnen- en buitenkant van mijn huis live te bekijken, waar ik ook ben. Mijn tuin kunnen bekijken vanaf het terras van mijn vakantiehotel in Spanje: dat vind ik de max!


Ben team page white backgd

Benjamin Vervinckt, Sales Manager

Ik ben sinds mei 2019 lid van het team en ik ondersteun de SecuritasHome verkoopafdeling. Klantgerichtheid is een prioriteit bij elk contact, zowel bij onze interne als onze externe verkoopkanalen. Bescherming en veiligheid zijn gebaseerd op vertrouwen. Door te luisteren naar jouw behoeften, geven wij je het beste advies om te beschermen wat voor jou het belangrijkst is. Wat me elke dag drijft? De zekerheid dat we levens kunnen redden. Veel van onze oplossingen maken het verschil in gevaarlijke situaties. Daarom is het mijn persoonlijke missie je te overtuigen om voor onze oplossing te kiezen bij jou thuis. Of het nu gaat om een alarm bij een inbraak, het vermijden van een dramatische woningbrand of het sturen van een mobiel bewakingsteam naar de plaats van een incident, ik weet dat Securitas haar missie elke dag eer aandoet.