Securitas

Securitas is wereldwijd marktleider op het vlak van beveiliging en is actief in sectoren zoals permanente bewaking, technologische oplossingen, advies en trainingen. Door zijn wereldwijde ervaring kan Securitas inspelen op de specifieke behoeften van de klant om zo de meest efficiënte veiligheidsoplossing te vinden. Securitas stelt wereldwijd 320 000 mensen te werk, van de kleinste winkels tot de grootste luchthavens. In België werken er 5 500 mensen bij Securitas.

SecuritasHome, het slimme alarmsysteem van en door Securitas. Een moderne en professionele beveiliging, 24/7. 

Met SecuritasHome, stelt Securitas als zijn kennis op vlak van veiligheid ter beschikking van patriculiere klanten. SecuritasHome is een combinatie van een alarmsysteem, applicaties voor slimme automatisering en opvolging in geval van alarm.

Voor het digitale platform heeft Securitas in Europa een unieke samenwerking met Alarm.com, dat de meest geavanceerde smarthome oplossingen ondersteunt. Wereldwijd vertrouwen meer dan 5 miljoen mensen de beveiliging van hun woning of bedrijf toe aan Alarm.com.

Logo alarm.com

Geniet van een gratis expertise van jouw huis

U moet dit veld invullen.
U moet dit veld invullen.
U moet dit veld invullen.
U moet dit veld invullen.
U moet dit veld invullen.
Klik hier voor meer informatie over hoe wij jouw persoonlijke gegevens verwerken.
Door het formulier in te dienen, ga je ermee akkoord dat wij jouw persoonlijke gegevens verwerken.

*Indien je op 'Bel mij' klikt, betekent dit dat je akkoord gaat dat wij je gaan contacteren voor een vrijblijvende afspraak. Jouw telefoonnumer zal niet voor andere doeleinden gebruikt worden, noch gedeeld worden met derden.

Call me