Safe security olor 1280x1024 72dpi

Veiligheid zonder zorgen met Safesecurity

Safesecurity is een gecertificeerde installateur met een rijke ervaring in inbraakbeveiliging, camerabewaking, toegangscontrole en brandbeveiliging. Een partner bij uitstek voor SecuritasHome!

Header protect your home

Bescherm je woning tegen inbraak

Ondanks een daling van het aantal inbraken vorig jaar, waren er nog steeds meer dan 140 inbraken op woningen*. SecuritasHome maakt intelligente alarmsystemen op maat voor elke woning. Er is 24/7 monitoring door de officiële Securitas meldkamer en interventie door officiële Securitas mobiele bewakingsagenten is altijd dichtbij.

*Bron: http://www.stat.policefederale.be/criminaliteitsstatistieken/interactief/

SHO burning socket web

Beveilig je woning tegen brand

Brand is een van de meest voorkomende gevaren in huis. Per jaar zijn er in België circa 20.000 woningbranden waarbij 100 mensen overlijden. Een rookdetector helpt het dodenantal bij een woningbrand met meer dan 60% verminderen. Bovendien kan de brand in bijna 70% van de gevallen beperkt blijven tot de woning zelf. Bij SecuritasHome wordt standaard een rookdetector geïnstalleerd, zodat brand vroegtijdig gedetecteerd wordt en de hulpdiensten adequaat in actie kunnen komen.

*Bron: https://www.belgium.be/nl/huisvesting/huisvestingsproblemen/brand

Carbon Monoxyde Detector Securitas Home

Beveilig je woning tegen koolstofmonoxide

Traditioneel beschermde een beveiligingssysteem tegen één enkele bedreiging: indringers. Als het systeem was ingeschakeld en er was een inbraak, dan was je beveiligd. SecuritasHome gaat verder en beschermt ook tegen risico’s die je niet ziet…of ruikt, zoals lekkages van het gevaarlijke koolstofmonoxide waardoor in België per jaar circa 1000 mensen serieuze vergiftiging oplopen.

Protect your home water

Beveilig je woning tegen waterschade

Waterschade door barsten, druppels of lekkende apparaten kost huiseigenaren en verzekeraars elk jaar handenvol geld. Net als veel andere risico’s in woningen, gebeurt waterlekkage vaak snel, onverwacht en uit het zicht. SecuritasHome helpt lekkages vroegtijdig detecteren en zorgt ervoor dat jij zo snel mogelijk actie kan ondernemen tegen deze weinig zichtbare bedreiging.

Safesecurity Still36

Professionele installatie

Safesecurity is een vergunde installateur voor alarm- en camerasystemen door binnenlandse zaken onder Easysafe bvba, KBO BE0689.875.381.

Vraag een gratis veiligheidsanalyse aan

Na afspraak komen onze experten bij jou langs en maken een gratis veiligheidsanalyse op maat van jouw woning.

Bekijk hier meer informatie over hoe wij jouw persoonlijke gegevens verwerken. Door het formulier in te dienen, ga je ermee akkoord dat wij jouw persoonlijke gegevens verwerken.