Smart Bulb ZW098 Securitas Hom

Slimme Lamp

Voor elk moment van de dag, voor elke gelegenheid en voor elk gevoel: met een slimme lamp heb je altijd de perfecte lichtschakeling.

Vraag je gratis veiligheidsanalyse

  • Eenvoudig slimme verlichting

    Onze slimme lampen kunnen gebruikt worden op elke normale lamp met een normale E27 fitting. Zo wordt een gewone lamp in een handomdraai een een slimme lamp.

  • Voor binnen en buiten

    Onze slimme lamp kan zowel binnens- als buitenshuis gebruikt worden.

  • Instellen naar jouw wensen

    Via de SecuitasHome portal kun je verlichtingsregels instellen afgestemd op jouw wensen. De lamp kan natuurlijk ook gewoon uit via de muurschakelaar.

smart bulb In situ

De juiste verlichting binnen en buiten

Voor elk moment van de dag, voor elke gelegenheid en voor elk gevoel: SecuritasHome slimme lampen kleuren je woning met de perfecte lichtschakeling. Ze zijn eenvoudig in te draaien en veranderen elke staan- of hanglamp in een slim toestel. Onze lamp is bovendien uitgerust met de perfecte dim technologie (1%-99%) en je kan de lamp zowel binnen als buiten gebruiken. Bedien de lamp via de app op het SecuritasHome platform: stel regels in voor elk moment of elke gebeurtenis van de dag. En als je het graag nog simpeler houdt: je kunt de lamp natuurlijk ook gewoon bedienen van op de muurschakelaar.

Vraag je gratis veiligheidsanalyse

Eigenschappen

Aangesloten op een bestaand stopcontact
Voorzien van een schakelaar op de voorzijde
Vermogen van toestellen aangesloten op het stopcontact: 230 VAC 2200 W
Met energiefunctie
LED aanduiding van het type gebruik

Laat ons jou bellen

Indien je op “Bel mij” klikt, betekent dit dat je akkoord gaat dat wij je gaan contacteren voor een vrijblijvende afspraak. Jouw telefoonnumer zal niet voor andere doeleinden gebruikt worden, noch gedeeld worden met derden.

Vraag een gratis veiligheidsanalyse aan

Na afspraak komen onze experten bij jou langs en maken een gratis veiligheidsanalyse op maat van jouw woning.

Bekijk hier meer informatie over hoe wij jouw persoonlijke gegevens verwerken. Door het formulier in te dienen, ga je ermee akkoord dat wij jouw persoonlijke gegevens verwerken.
Renata - Grez-Doiceau

"De technieker was punctueel, efficiënt, netjes, vriendelijk én nam zijn tijd om mij wegwijs te maken in het systeem. Een top-installatie."

Famille B - pont-à-Celles

"We zijn tevreden over het alarmsysteem en kunnen het systeem gemakkelijk via onze telefoon of het klavier bedienen."

Peter - Meise

"De verkoper lichtte de mogelijkheden van het systeem duidelijk toe en gaf het juiste advies, toegepast op onze woning en onze gezinssituatie."