Een slimme woning

Controleer de verlichting of een elektrisch apparaat, of open de deur vanop afstand. Geef de indruk dat er iemand aanwezig is in je woning terwijl je toch afwezig bent of programmeer scènes via de SecuritasHome app en automatiseer op die manier je woning.

Wat als je woning een slimme woning zou worden? Nu kan dat!

Smart switch

Met het slimme stopcontact kan je elektrische apparaten aan- en uitzetten.

Smartlock

Gedaan met sleutels verliezen ! Met het slimme slot open en sluit je je deur vanop afstand.

Smart lightbulb

Dankzij de slimme lamp met meer dan 16 miljoen kleuren, kan je je woning op de mooiste manier verlichten, aangepast aan elke gelegenheid.

Smart doorbell

De slimme deurbel informeert je wanneer er aangebeld wordt. Je kan zien wie er voor je deur staat en praten met je bezoeker.

Een systeem dat de meest recente veiligheidsinnovaties integreert

Icon connection

Alles is met elkaar verbonden

Met onze app heb je controle over je woning wanneer je dit wilt, je beschermt ze wanneer nodig en je bepaalt zelf wat je automatiseert.

Icon notiofication

Persoonlijke meldingen

Je ontvangt meldingen over ongewone activiteiten om en rond je huis, ook al is je alarmsysteem uitgeschakeld.

Icon geolocalisation

Geolocalisatie zorgt voor automatisering

De geolocalisatiedienst stuurt je herinneringen om je alarmsysteem te activeren zodat je niet alles zelf moet onthouden.

Icon eye

Visuele verificatie

De camera’s laten je toe om live, via de app, beelden te bekijken van je woning. In geval van alarm of op jouw aanvraag kunnen ze ook video’s opnemen.

Lees onze artikels over een slimme woning

Wettelijke verplichtingen rookmelders

Het Vlaams Gewest Huurwoningen (huurcontract voor hoofdverblijfplaats na 31/12/2012), nieuwbouwwoningen en woningen die gerenoveerd worden, moeten voorzien zijn van voldoende rookmelders. Sinds 1 oktober 2014 dienen alle studentenkamers uitgerust zijn met een rookmelder. Indien je woning voor particuliere verhuur gebouwd werd voor 1945, dienen er sinds 1 januari 2016 rookmelders voorzien te zijn. Elke woning […]

Videofonie en domotica steeds toegankelijker

Dankzij de technologische vooruitgang van de laatste jaren is videofonie en domotica toegankelijk geworden voor bijna elke woningbezitter met een smartphone. In dit artikel bekijken we de nieuwe mogelijkheden en toegankelijkheid van deze toepassingen. Videofonie: van complexe naar eenvoudige installatie Vroeger vereiste een videofoon een aparte bekabeling met verschillende aders. De meeste installateurs gebruikten hiervoor […]

10 weetjes over inbrekers, die je maar beter kunt weten

Wist u dat er in België volgens de meest recente gegevens meer dan 67.000 inbraken per jaar gebeuren? Dat zijn er ongeveer 180 per dag en maakt van woninginbraak één van de belangrijkste criminaliteitsvormen met een serieus prijskaartje. Wanneer, waar en hoe komen ze binnen? De schadekosten en de inzet van politie- en justitiediensten voor […]


U moet dit veld invullen.
U moet dit veld invullen.
U moet dit veld invullen.
U moet dit veld invullen.
U moet dit veld invullen.
Klik hier voor meer informatie over hoe wij uw persoonlijke gegevens verwerken.
Door het formulier in te dienen, gaat u ermee akkoord dat wij uw persoonlijke gegevens verwerken.

*Indien u op 'Bel mij' klikt, betekent dit dat u akkoord gaat dat wij u gaan contacteren voor een vrijblijvende afspraak. Uw telefoonnumer zal niet voor andere doeleinden gebruikt worden, noch gedeeld worden met derden.

Call me