temperature sensor ADC S2000

Temperatuursensor

Monitor de temperatuur in welke ruimte dan ook in je woning en ontvang temperatuurmeldingen via je SecuritasHome app.

Vraag je gratis veiligheidsanalyse

  • Weet de temperatuur per ruimte

    Op je SecuritasHome app kun je per ruimte waar een temperatuursensor is geïnstalleerd precies zien hoe warm of koud het daar is. Dat is soms handiger om te weten dan de gemiddelde huiskamertemperatuur die op de thermostaat staat.

  • Meldingen per sensor

    De temepartuurbehoefte per ruimte in huis kan anders zijn. Per sensor kun jij instellen bij welke minimale en maximale temperatuur jij een melding wilt krijgen.

  • Wees risico’s voor

    Door de melding dat de temperatuur in de kelder het vriespunt nadert, kun je bijvoorbeeld actie ondernemen voordat de waterleidingen bevriezen. Weer een zorg minder!

temperature sensor ADC S2000

Precies weten welke temperatuur welke ruimte in je woning heeft.

Voor een comfortabele woonomgeving is de temperatuur een belangrijk gegeven. De thermostaat is een goede algemene indicator. Per ruimte kan de temperatuur echter verschillen en het is handig om te weten hoe warm, of koud, het is specifieke ruimten is. Bijvoorbeeld weten dat de kinderkamer een aangename temperatuur heeft. Of in de winter bijhouden dat het niet te koud wordt in de kelder met het risico op bevroren en gebarsten waterleiding en alle gevolgen van dien. Met de SecuritasHome tempratuur sensor en app kun je de temperatuur per ruimte in je woning monitoren en je kunt instellen om een melding te ontvangen wanneer de temperatuur boven of onder een door jou gegeven punt komt.

Vraag je gratis veiligheidsanalyse

Eigenschappen

Communicatieprotocol: beveiligde radiofrequentie (Z-Wave Plus)
Testknop
33 mm (L) x 21 mm (W) x 51 mm (H)
Temperatuurbereik: -10 ° C tot 45 ° C
Draadloos
Voeding via CR123 batterij
3 jaar autonomie bij normaal gebruik
Melding als de batterij bijna leeg is

Laat ons jou bellen

Indien je op “Bel mij” klikt, betekent dit dat je akkoord gaat dat wij je gaan contacteren voor een vrijblijvende afspraak. Jouw telefoonnumer zal niet voor andere doeleinden gebruikt worden, noch gedeeld worden met derden.

Vraag een gratis veiligheidsanalyse aan

Na afspraak komen onze experten bij jou langs en maken een gratis veiligheidsanalyse op maat van jouw woning.

Bekijk hier meer informatie over hoe wij jouw persoonlijke gegevens verwerken. Door het formulier in te dienen, ga je ermee akkoord dat wij jouw persoonlijke gegevens verwerken.
Renata - Grez-Doiceau

"De technieker was punctueel, efficiënt, netjes, vriendelijk én nam zijn tijd om mij wegwijs te maken in het systeem. Een top-installatie."

Famille B - pont-à-Celles

"We zijn tevreden over het alarmsysteem en kunnen het systeem gemakkelijk via onze telefoon of het klavier bedienen."

Peter - Meise

"De verkoper lichtte de mogelijkheden van het systeem duidelijk toe en gaf het juiste advies, toegepast op onze woning en onze gezinssituatie."