Heat Sensor HD 9 White Securitas Home

Warmtesensor

De SecuritasHome warmtesensor helpt brand voorkomen. De detector geeft alarm bij te snelle stijging in temperatuur en wanneer de temperatuur een maximale waarde overschrijdt.

Vraag je gratis veiligheidsanalyse

  • Wees brandgevaar voor

    De SecuritasHome warmtedetector waarschuwt je voor brandgevaar door het afgeven van een alarmsignaal bij een te snel stijgende of een te hoge temperatuur.

  • Flexibel en discreet

    De detector kan op vele plaatsen gemonteerd worden en gaat door zijn discrete design op in elk interieur.

  • Lange autonomie

    De detector werkt op 3 batterijen en heeft een autonomie van circa 6 jaar. Je krijgt een melding als de batterij bijna leeg is.

Heat Sensor HD 9 White Securitas Home

Ben brandgevaar voor

De SecuritasHome warmtedetector is ontworpen om twee temperatuuromstandigheden te detecteren die tot brandgevaar kunnen leiden. Dit is het geval wanneer de temperatuur met 8,3 ° C per minuut stijgt of wanneer de temperatuur de drempel van 57,3 ° C overschrijdt. In beide gevallen gaat het alarm af. De Securitas meldkamer krijgt onmiddellijk een waarschuwing en jij een melding op je SecuritasHome app. Zo kan snel actie ondernomen worden om brandgevaar te voorkomen of de brand die eventueel al ontstaan is te bedwingen. Het is ideaal de warmtedetector te plaatsen in een ruimte met warmtebronnen die tot brandgevaar kunnen leiden, zoals een keuken of in de buurt van een openhaard.

Vraag je gratis veiligheidsanalyse

Eigenschappen

Communicatieprotocol: beveiligde radiofrequentie (868 Mhz)
Testknop
Draadloos
Voeding via 3 AA-batterijen
6 jaar autonomie bij normaal gebruik
Melding als de batterijen bijna leeg zijn

Laat ons jou bellen

Indien je op “Bel mij” klikt, betekent dit dat je akkoord gaat dat wij je gaan contacteren voor een vrijblijvende afspraak. Jouw telefoonnumer zal niet voor andere doeleinden gebruikt worden, noch gedeeld worden met derden.

Vraag een gratis veiligheidsanalyse aan

Na afspraak komen onze experten bij jou langs en maken een gratis veiligheidsanalyse op maat van jouw woning.

Bekijk hier meer informatie over hoe wij jouw persoonlijke gegevens verwerken. Door het formulier in te dienen, ga je ermee akkoord dat wij jouw persoonlijke gegevens verwerken.
Renata - Grez-Doiceau

"De technieker was punctueel, efficiënt, netjes, vriendelijk én nam zijn tijd om mij wegwijs te maken in het systeem. Een top-installatie."

Famille B - pont-à-Celles

"We zijn tevreden over het alarmsysteem en kunnen het systeem gemakkelijk via onze telefoon of het klavier bedienen."

Peter - Meise

"De verkoper lichtte de mogelijkheden van het systeem duidelijk toe en gaf het juiste advies, toegepast op onze woning en onze gezinssituatie."