Water Sensor Securitas Home

Waterdetector

Onze waterdetector helpt schade door waterlekkage te voorkomen.

Vraag je gratis veiligheidsanalyse

  • Beschermt tegen een grote schade

    Waterlekkage gebeurt vaak snel, onverwacht en uit het zicht, met grote schade als gevolg. Ben er op tijd bij en neem actie.

  • Flexibel

    Kan zowel tegen de muur als op de vloer gemonteerd worden.

  • Lange autonomie

    De detector werkt op lithiumbatterijen met een levensduur van circa 6 jaar bij normaal gebruik. Je krijgt een melding indien de batterijen bijna leeg zijn.

Water Detector Securitas Home

Bescherming tegen waterschade

Een van de grootste bedreigingen voor je huis is iets waar je elke dag van geniet - Water. Waterschade door barsten, druppels en lekkende apparaten kost huiseigenaren en verzekeraars elk jaar miljoenen euros/bakken met geld. Net als veel andere beveiligingsproblemen thuis, gebeurt waterlekkage vaak snel, onverwacht en uit het zicht. Een waterdetector wordt net boven de grond geplaatst en is erg nuttig in ruimtes waar waterlekkage kan voorkomen, zoals de badkamer, het washok of de keuken. Zodra de sonde van de detector met water in contact komt, krijg je onmiddellijk een waarschuwing op je app. Je kunt dan snel handelen en de schade minimaliseren.

Vraag je gratis veiligheidsanalyse

Eigenschappen

Draadloos
Kan zowel tegen de muur als op de vloer gemonteerd worden
Communicatieprotocol: beveiligde radiofrequentie (868 Mhz)
Voeding via 4 AA-batterijen.
6 jaar autonomie bij normaal gebruik
Melding als de batterijen bijna leeg zijn

Laat ons jou bellen

Indien je op “Bel mij” klikt, betekent dit dat je akkoord gaat dat wij je gaan contacteren voor een vrijblijvende afspraak. Jouw telefoonnumer zal niet voor andere doeleinden gebruikt worden, noch gedeeld worden met derden.

Vraag een gratis veiligheidsanalyse aan

Na afspraak komen onze experten bij jou langs en maken een gratis veiligheidsanalyse op maat van jouw woning.

Bekijk hier meer informatie over hoe wij jouw persoonlijke gegevens verwerken. Door het formulier in te dienen, ga je ermee akkoord dat wij jouw persoonlijke gegevens verwerken.
Renata - Grez-Doiceau

"De technieker was punctueel, efficiënt, netjes, vriendelijk én nam zijn tijd om mij wegwijs te maken in het systeem. Een top-installatie."

Famille B - pont-à-Celles

"We zijn tevreden over het alarmsysteem en kunnen het systeem gemakkelijk via onze telefoon of het klavier bedienen."

Peter - Meise

"De verkoper lichtte de mogelijkheden van het systeem duidelijk toe en gaf het juiste advies, toegepast op onze woning en onze gezinssituatie."