Safe home

Voel je 24/7 écht veilig thuis. Dankzij de expertise van Securitas

SecuritasHome is onderdeel van Securitas, wereldwijd leider met meer dan 75 jaar ervaring op vlak van professionele beveiliging. Met SecuritasHome brengen we de expertise van Securitas bij jou thuis. Dankzij de combinatie van onze gerenommeerde dienstverlening en geavanceerd beveiligingssysteem, zorgen we voor een optimale bescherming én controle voor alles wat je dierbaar is.

Vraag je gratis veiligheidsanalyse

Wat maakt SecuritasHome zo uniek?

  • 24/7 permanent beschermd én bewaakt

    Je woning wordt 24/7 beschermd en bewaakt door de systemen en de meldkamer van de wereldwijde leider in professionele beveiliging.

  • Vlot te bedienen, met één mobiele app

    Waar je ook bent, je bedient je alarmsysteem en je houdt je woning in de gaten met één eenvoudige mobiele app.

  • Professioneel geïnstalleerd, op maat voor jou

    Het alarmsysteem is draadloos, flexibel en volledig op maat naar jouw wensen, met installatie bij jou thuis door een van onze beveiligingsadviseurs.

Gardiennagemobile

Securitas, wereldwijde leider in professionele beveiliging

Securitas is wereldwijd leider op het vlak van professionele beveiliging. We beveiligen de kleinste winkels tot de grootste luchthavens. In België werken we onder andere voor de Europese Commissie, NATO, Swift, Carrefour, Charleroi Airport, en Ikea. Mensen staan bij ons centraal. Bij het zorgdragen voor hun veiligheid én bij het leveren van onze diensten. Wij helpen de wereld veiliger te maken. En met SecuritasHome brengen we die veiligheid ook bij jou thuis.

Securitas Home Control room

24/7 verbinding met de Securitas meldkamer

De getrainde beveiligingsprofessionals in de Securitas meldkamer staan 24/7 in voor je veiligheid. Mocht je alarmsysteem verdachte activiteiten signaleren, dan stuurt het systeem een oproep naar onze meldkamer. We beoordelen de situatie en sturen er, indien nodig, een Securitas mobiele bewakingsagent of een hulpdienst op af. Securitas heeft het meest fijnmazige netwerk van mobiele bewakingsagenten in België. Als er een incident is, komt hulp dus snel ter plaatse.

Meer info over de meldkamer
App NL Securitas Home

Alles in één systeem, met één app

SecuritasHome beschermt je woning optimaal tegen indringers én tegen de risico’s van brand, waterlekkage en koolstofmonoxidevergiftiging. Daarnaast vergroot SecuritasHome ook de controle over je woning en je wooncomfort. Waar je ook bent. Dat alles in één intelligent alarmsysteem, te bedienen met één enkele app. Het systeem waarmee SecuritasHome werkt telt wereldwijd meer dan 7 miljoen gebruikers.

Ontdek de SecuritasHome app
Keypad Mounting Securitas Home

Analyse, installatie en uitleg door een professional

Na analyse van de situatie bij jou thuis, stelt een beveilignsexpert jouw systeem op maat samen. Vervolgens installeert een professionele technicus het. Hij plaatst en sluit alle componenten correct aan, stelt het alarmsysteem volgens jouw wensen in en legt je precies uit hoe alles werkt. Zo functioneert het systeem optimaal. Dat neemt een boel werk uit handen en geeft gemoedsrust.

Meer weten over onze professionals?
Wireless Security System

Een draadloos en modulair systeem, volledig op maat

Elke woonsituatie is anders. Daarom maakt SecuritasHome een oplossing op maat van je wensen. Op basis van een risicoanalyse door onze beveiligingsexpert, krijg je een persoonlijk veiligheidsplan. Dankzij ons uitgebreide productaanbod is je alarmsysteem volledig op maat te maken. Het systeem is draadloos en kan dus vrijwel overal geplaatst worden. Mocht het nodig zijn, kan het later eenvoudig uitgebreid worden.

Bekijk ons aanbod

Laat ons jou bellen

Indien je op “Bel mij” klikt, betekent dit dat je akkoord gaat dat wij je gaan contacteren voor een vrijblijvende afspraak. Jouw telefoonnumer zal niet voor andere doeleinden gebruikt worden, noch gedeeld worden met derden.

Vraag een gratis veiligheidsanalyse aan

Na afspraak komen onze experten bij jou langs en maken een gratis veiligheidsanalyse op maat van jouw woning.

Bekijk hier meer informatie over hoe wij jouw persoonlijke gegevens verwerken. Door het formulier in te dienen, ga je ermee akkoord dat wij jouw persoonlijke gegevens verwerken.