SecuritasHome header

Voel je 24/7 écht veilig thuis met Securitas

SecuritasHome is onderdeel van Securitas, 's werelds grootste beveiligingsbedrijf met meer dan 75 jaar ervaring. Ons betrouwbare en bewezen platform heeft wereldwijd meer dan 7 miljoen gebruikers. Dus, voel je veilig waar je ook bent. Thuis, op werk of op reis.

Vraag je gratis veiligheidsanalyse

Waarom voor SecuritasHome kiezen?

  • 24/7 beschermd én bewaakt door 's werelds grootste beveiligingsbedrijf, Securitas

  • Je hele systeem vlot bedienen waar je ook bent, met één mobiele app

  • Professioneel geïnstalleerd en volledig op maat naar jouw wensen

Securitas Home Securitas mobile guard

Securitas, 's werelds grootste beveiligingsbedrijf

Securitas zorgt wereldwijd dat mensen zich veilig voelen. Dat doen we in de kleinste winkels tot de grootste luchthavens. In België beveiligen we onder andere de Europese Commissie, NATO, Swift, Carrefour, Charleroi Airport en Ikea. Zo helpen we al 75 jaar de wereld veiliger te maken. En met SecuritasHome brengen we die veiligheid ook bij jou thuis.

Securitas Home Control room

Onze meldkamer is 24/7 alert

De Securitas meldkamer staat 24/7 in voor jouw veiligheid. Wij zijn alert wanneer jij slaapt, op je werk bent of op vakantie. Mocht je alarmsysteem een verdachte activiteit signaleren, dan krijgt onze meldkamer bericht. We beoordelen de situatie en sturen er indien nodig, een Securitas mobiele bewakingsagent of hulpdienst op af. Zo sta je nooit alleen voor een lastige situatie.

Meer info over onze meldkamer
App NL Securitas Home

Bedien alles met één app

De SecuritasHome app biedt eenvoud en controle in één. Want met één enkele app bedien je alle onderdelen van je alarmsysteem, maar ook je bewakingscamera’s, slimme deursloten, verlichting en veel meer. Waar je ook bent.

Meer info over onze app
HUB Zoom Out Securitas Home 2040x1276 72dpi

Een draadloos alarmsysteem, volledig op maat

Niet één woonsituatie is hetzelfde en elk huis heeft dus andere beveiligingsbehoeften. Dankzij ons uitgebreid productaanbod is elk alarmsysteem volledig op maat te maken. Het systeem is draadloos en kan dus vrijwel overal geplaatst worden. Mocht het nodig zijn, dan kun je het later eenvoudig uitbreiden.

Bekijk ons productaanbod
Keypad Mounting Securitas Home

Professionele analyse en installatie

Elke woonsituatie is anders en elk huis heeft dus andere beveiligingsbehoeften. Daarom stelt onze beveiligingsexpert voor elke woning een alarmsysteem op maat samen, na een analyse van de situatie terplekke. Vervolgens instaleert een professionele technicus het. Zo werkt het syteem optimaal en worden valse alarmen voorkomen. Eenvoud en goemoedsrust in één!

Meer weten?
House vs apartement

Wat zijn de kosten?

SecuritasHome is een alarmsysteem op maat, aangepast aan de behoeften van de klant. Elke installatie is dus uniek, om uw huis zo goed mogelijk te beveiligen. Of u nu in een flat of een viergezinswoning woont, de kosten kunnen variëren. Om u een idee te geven van de kosten, hebben wij enkele getuigenissen van klanten voor u verzameld.

Ontdek getuigenissen van klanten

Laat ons jou bellen

Ben je al een klant? Bezoek onze contactpagina voor al jouw vragen.

Indien je op “Bel mij” klikt, betekent dit dat je akkoord gaat dat wij je gaan contacteren voor een vrijblijvende afspraak. Jouw telefoonnumer zal niet voor andere doeleinden gebruikt worden, noch gedeeld worden met derden.

Vraag een gratis veiligheidsanalyse aan

Na afspraak komen onze experten bij jou langs en maken een gratis veiligheidsanalyse op maat van jouw woning.

Ben je al een klant? Bezoek onze contactpagina voor al jouw vragen.